Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pie-O-Mi-kel สุรนิมิต
PIE Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tongsukkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongsukkaew geeft de bal voor. Beiyang kopt de bal weg. Siriattana rent richting de bal. Siriattana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cioropina heeft problemen om de bal te vangen. Leekpai speelt de bal door. Hirunkamol rent richting de bal. Samm onderschept slim de pass. Samm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pie-O-Mi-kel - สุรนิมิต 1:0

16e minuut.
Leekpai rent richting de bal. Leekpai geeft een lange en hoge pass. Samm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng is nu in balbezit. Hansheng haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Leekpai rent richting de bal. Leekpai met een sublieme pass. Hansheng met een sublieme pass. Samm bereikt de bal nog maar net als eerste. Samm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fanglin met een harde bal richting middenveld. Siriattana kopt de bal weg. Samm rent richting de bal. Samm schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pie-O-Mi-kel 27%, สุรนิมิต 73%.
Pie-O-Mi-kel - สุรนิมิต 1:0

48e minuut.
Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sabelli krijgt een gele kaart. Yun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ka Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Bing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Fanglin met een sublieme pass. Sabelli kopt de bal weg. Hirunkamol heeft problemen om de bal te vangen. Samm verovert de bal door een tackle van achteren. Samm schiet op doel. Fanglin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pie-O-Mi-kel - สุรนิมิต 2:0

55e minuut.
Tongsukkaew geeft een hoge lob. Kai Bok heeft problemen om de bal te vangen. Hansheng is nu in balbezit. Samm is nu in balbezit. Samm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chatzipanagiotis met een sublieme pass. Sabelli rent richting de bal. Sabelli passt de bal met de wreef. Samm rent richting de bal. Samm haalt uit met een fantastische trap. Fanglin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Siew probeert de bal aan de voet te houden. Chatzipanagiotis rent richting de bal. Chatzipanagiotis geeft de bal voor. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli draait met de bal, schiet en ... Fanglin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sabelli zal de hoekschop nemen. Dingde controleert de bal met de borst. Fanglin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dingde de bal. Samm bereikt de bal nog maar net als eerste. Samm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pie-O-Mi-kel - สุรนิมิต 3:0

70e minuut.
Sabelli passt de bal in één keer door. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew passt de bal met de wreef. Samm bereikt de bal nog maar net als eerste. Samm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dingde met een harde bal richting middenveld. Sabelli kopt de bal weg. Yong heeft problemen om de bal te vangen. Samm rent richting de bal. Samm draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pie-O-Mi-kel - สุรนิมิต 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pie-O-Mi-kel 29%, สุรนิมิต 71%.
Pie-O-Mi-kel - สุรนิมิต 4:0