Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nattakawee FC boy345
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Raksombat probeert de bal aan de voet te houden. Raksombat geeft een lange en hoge pass. Rojjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyu verovert de bal door een tackle van achteren. Boyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Theerakul speelt de bal door. Guanzheng speelt de bal door. Chan rent richting de bal. Chan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - boy345 0:1

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wongsuwan zal de hoekschop nemen. Kulthong speelt de bal door. Cunnan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saision rent richting de bal. Saision haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Saision bereikt de bal nog maar net als eerste. Theerakul is nu in balbezit. Theerakul speelt de bal door. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - boy345 0:2

20e minuut.
Cunnan heeft problemen om de bal te vangen. Saision rent richting de bal. Cunnan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cunnan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Saision, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saision passt de bal met de wreef. Boyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyu schiet op doel. Kulthong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nattakawee FC - boy345 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nattakawee FC 53%, boy345 47%.
Nattakawee FC - boy345 1:2

73e minuut.
Rermkjjakam rent richting de bal. Rermkjjakam speelt de bal door. Boyu is nu in balbezit. Saision is nu in balbezit. Saision schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Raksombat is nu in balbezit. Guanzheng rent richting de bal. Guanzheng met een sublieme pass. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nattakawee FC 38%, boy345 62%.
Nattakawee FC - boy345 1:2