Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valorant Team Bangkok Devils
Normal Tactiek sgn
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daohui neemt de hoekschop. Daar is Kaewmoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Valorant Team - Bangkok Devils 1:0

19e minuut.
Prakrom verovert de bal door een tackle van achteren. Prakrom probeert naar een medespeler te passen. Tomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daohui met een snelle inworp. Rojjanapaiboon rent richting de bal. Thanasombut onderschept slim de pass. Thanasombut geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bumroongmitr trapt de bal weg. Shoou-Yu kopt de bal weg. Banjopsin rent richting de bal. Banjopsin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valorant Team - Bangkok Devils 1:1

37e minuut.
Thanasombut passt de bal in één keer door. Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingde bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliff verovert de bal door een tackle van achteren. Aliff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bumroongmitr met een harde bal richting middenveld. Boontupthai is nu in balbezit. Boontupthai speelt de bal door. Sirikamon is nu in balbezit. Sirikamon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valorant Team - Bangkok Devils 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valorant Team 52%, Bangkok Devils 48%.
Valorant Team - Bangkok Devils 1:2

47e minuut.
Thanasombut onderschept slim de pass. Thanasombut passt de bal zonder na te denken. Anning heeft problemen om de bal te vangen. Aliff is nu in balbezit. Aliff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Prakrom passt de bal zonder na te denken. Daar is Sirikamon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuanyuan begaat een overtreding. Chuanyuan krijgt een gele kaart. Sirikamon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sirikamon kan niet meer verder spelen. Jujang komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dingde rent richting de bal. Rojjanapaiboon onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaruchinda. Rojjanapaiboon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prakrom neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jaruchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruchinda geeft een lange en hoge pass. Daar is Worapiankul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jujang rent richting de bal. Jujang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Rojjanapaiboon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaruchinda rent richting de bal. Thanasombut onderschept slim de pass. Thanasombut geeft een hoge lob. Bumroongmitr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aliff is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valorant Team - Bangkok Devils 2:2

89e minuut.
Jaruchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakrom onderschept slim de pass. Prakrom speelt de bal door. Thanasombut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanasombut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valorant Team - Bangkok Devils 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valorant Team 60%, Bangkok Devils 40%.
Valorant Team - Bangkok Devils 3:2