Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ํYOUKOUQWEZXC00 pui
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Janthiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Janthiang passt de bal met de wreef. Piriyakuntorn speelt de bal door. Thongwiset is nu in balbezit. Thongwiset schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Peerakrit onderschept slim de pass. Tungsakulmongkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Peerakrit rent richting de bal. Sukosol rent richting de bal. Sukosol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ํYOUKOUQWEZXC00 - pui 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ํYOUKOUQWEZXC00 44%, pui 56%.
ํYOUKOUQWEZXC00 - pui 0:1

55e minuut.
Piriyakuntorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Piriyakuntorn speelt de bal door. Janthiang is nu in balbezit. Thongwiset is nu in balbezit. Thongwiset draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wongthatip geeft de bal voor. Raksombat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tungsakulmongkol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tungsakulmongkol krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kangjin passt de bal met de wreef. Raksombat is nu in balbezit. Tungsakulmongkol probeert naar een medespeler te passen. Peerakrit is nu in balbezit. Peerakrit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chaofu is nu in balbezit. Janthiang rent richting de bal. Janthiang passt de bal met de wreef. Thongwiset is nu in balbezit. Thongwiset haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piriyakuntorn met de inworp. Nikornjamnong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikornjamnong geeft een hoge lob. Thanasombut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ํYOUKOUQWEZXC00 - pui 0:2

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poonsak Tawatchai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khoi probeert naar een medespeler te passen. Peerakrit rent richting de bal. Peerakrit haalt uit met een fantastische trap. Wongthong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ํYOUKOUQWEZXC00 49%, pui 51%.
ํYOUKOUQWEZXC00 - pui 0:2
pui