Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. Crissiali montecristo
102 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
14% Spel op eigen helft 86%
35 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 18.3
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. van Raalte probeert naar een medespeler te passen. Satmaz rent richting de bal. Satmaz geeft de bal voor. Folta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - montecristo 1:0

4e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana onderschept slim de pass. Orellana speelt de bal door. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paz met een harde bal richting middenveld. Orellana kopt de bal weg. Folta rent richting de bal. Folta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Valdez kan de bal niet met de borst controleren. Folta rent richting de bal. Folta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Perales de bal onder controle te krijgen. Dowson Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - montecristo 2:0

7e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. van Raalte verovert de bal door een tackle van achteren. van Raalte geeft een hoge lob. Folta is nu in balbezit. Folta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - montecristo 3:0

9e minuut.
Cedillos probeert naar een medespeler te passen. Orellana is nu in balbezit. Orellana geeft een hoge lob. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczycki onderschept slim de pass. Folta rent richting de bal. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - montecristo 4:0

20e minuut.
Doeltrap. Dowson Prado trapt de bal weg van het doel. Orellana kopt de bal weg. Folta is nu in balbezit. Folta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - montecristo 5:0

29e minuut.
Folta rent richting de bal. Klungelig pakt Folta de bal. Folta passt de bal met de wreef. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Orellana geeft de bal voor. Folta heeft problemen om de bal te vangen. Folta passt de bal met de wreef. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Kovandžić heeft problemen om de bal te vangen. Kovandžić passt de bal met de wreef. Perales rent richting de bal. Folta verovert de bal door een tackle van achteren. Folta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kovandžić rent richting de bal. van Raalte speelt de bal door. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - montecristo 6:0

45e minuut.
Orellana is nu in balbezit. Orellana passt de bal in één keer door. Valdez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 18%, montecristo 82%.
C.D. Crissiali - montecristo 6:0

56e minuut.
van Raalte rent richting de bal. van Raalte probeert naar een medespeler te passen. Niemczycki probeert naar een medespeler te passen. Folta is nu in balbezit. Folta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Cedillos de bal. Niemczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczycki passt de bal met de wreef. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
van Raalte kopt de bal weg. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flores. Flores krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Niemczycki met een sublieme pass. Klungelig pakt Folta de bal. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta verovert de bal door een tackle van achteren. Folta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - montecristo 7:0

61e minuut.
van Raalte passt de bal zonder na te denken. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić passt de bal zonder na te denken. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Orellana met een sublieme pass. Satmaz rent richting de bal. Satmaz geeft een hoge lob. Kovandžić heeft problemen om de bal te vangen. Kovandžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Folta rent richting de bal. Folta passt de bal met de wreef. Niemczycki met een sublieme pass. Daar is van Raalte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Raalte speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kovandžić heeft problemen om de bal te vangen. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczycki met een sublieme pass. Orellana rent richting de bal. Orellana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kovandžić passt de bal met de wreef. van Raalte met een sublieme pass. Perales is nu in balbezit. Folta verovert de bal door een tackle van achteren. Folta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - montecristo 8:0

78e minuut.
bin Hashim met een sublieme pass. van Raalte bereikt de bal nog maar net als eerste. van Raalte probeert naar een medespeler te passen. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić schiet op doel. Dowson Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Satmaz neemt de hoekschop. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta draait met de bal, schiet en ... Dowson Prado bokst de bal weg.

81e minuut.
Inworp. Satmaz met de inworp. van Raalte probeert naar een medespeler te passen. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
van Raalte passt de bal in één keer door. Satmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Satmaz speelt de bal door. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rubio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Satmaz. Rubio raakt geblesseerd tijdens het duel. Flores met een snel genomen vrije trap. Zepeda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 11%, montecristo 89%.
C.D. Crissiali - montecristo 8:0