Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:27
  • Bekerwedstrijd: Repechaje
  • Stadion: dangelow Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
dangelow cuscatancingo fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo speelt de bal door. Colunga is nu in balbezit. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... Matassano bokst de bal weg.

18e minuut.
Colunga probeert naar een medespeler te passen. Umanzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Umanzor probeert naar een medespeler te passen. Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Matassano met een sublieme pass. Umanzor kopt de bal weg. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dangelow - cuscatancingo fc 1:0

25e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Umanzor onderschept slim de pass. Umanzor probeert naar een medespeler te passen. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus geeft de bal voor. Arango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Sagastume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colunga rent richting de bal. Met opzet legt Sagastume zijn tegenspeler op de grond. Sagastume krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Álvarez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sagastume de bal onder controle te krijgen. Lemus speelt de bal door. Abrego is nu in balbezit. Abrego draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dangelow 48%, cuscatancingo fc 52%.
dangelow - cuscatancingo fc 1:0

48e minuut.
Martínez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Román komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Duarte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castro de bal. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dangelow - cuscatancingo fc 2:0

70e minuut.
Colunga probeert naar een medespeler te passen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte met een sublieme pass. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dangelow - cuscatancingo fc 3:0

77e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Villalobos de bal onder controle te krijgen. Román is nu in balbezit. Román draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dangelow - cuscatancingo fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dangelow 46%, cuscatancingo fc 54%.
dangelow - cuscatancingo fc 4:0