Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:38
  • Bekerwedstrijd: Barrage
  • Stadion: bosco best Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1450
bosco best csjdm
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Lordizabal rent richting de bal. Lordizabal geeft de bal voor. Klungelig pakt Sorio de bal. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nakpawan is nu in balbezit. Calanoy verovert de bal door een tackle van achteren. Calanoy probeert naar een medespeler te passen. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bosco best - csjdm 0:1

25e minuut.
Calanoy passt de bal zonder na te denken. Karunungan rent richting de bal. Karunungan passt de bal zonder na te denken. Sorio rent richting de bal. Sorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Gavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavino geeft de bal voor. Fiag-Oy heeft problemen om de bal te vangen. Binaohan rent richting de bal. Binaohan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Calanoy de bal. Gavino verovert de bal door een tackle van achteren. Binaohan is nu in balbezit. Binaohan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bosco best - csjdm 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bosco best 41%, csjdm 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bosco best - csjdm 1:1

54e minuut.
Calanoy probeert naar een medespeler te passen. Catacutan heeft problemen om de bal te vangen. Catacutan passt de bal in één keer door. Binaohan is nu in balbezit. Binaohan draait met de bal, schiet en ... Dagupion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Larong bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliw-caliw verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diapo. Diapo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Caliw-caliw met een sublieme pass. Binaohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliw-caliw is nu in balbezit. Binaohan rent richting de bal. Binaohan draait met de bal, schiet en ... Dagupion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Calanoy passt de bal met de wreef. Cabanatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanatan geeft een hoge lob. Binaohan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Binaohan draait met de bal, schiet en ... Dagupion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bosco best - csjdm 2:1

89e minuut.
Caliw-caliw probeert naar een medespeler te passen. Fiag-Oy rent richting de bal. Binaohan onderschept slim de pass. Binaohan draait met de bal, schiet en ... Dagupion maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bosco best 33%, csjdm 67%.
bosco best - csjdm 2:1