Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 19:00
  • Bekerwedstrijd: Playoff
  • Stadion: العين Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
العين gujjar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Klungelig pakt Khater de bal. Hareb probeert naar een medespeler te passen. AL Sakhtyani speelt de bal door. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad haalt uit met een fantastische trap. Abdu Nayhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Mesmari rent richting de bal. Mesmari speelt de bal door. AL Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
El Fouad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Sultan rent richting de bal. bin Sultan speelt de bal door. Zeer is nu in balbezit. Zeer speelt de bal door. Malallah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Malallah met een harde bal richting middenveld. Daar is El Fouad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sultan is nu in balbezit. El Fouad verovert de bal door een tackle van achteren. El Fouad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العين 39%, gujjar 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
العين - gujjar 0:0

53e minuut.
bin Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sultan geeft de bal voor. bin Hambari heeft problemen om de bal te vangen. Al Ichya is nu in balbezit. Al Ichya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Khater kopt de bal weg. AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani passt de bal zonder na te denken. El Fouad rent richting de bal. El Fouad schiet op doel. Abdu Nayhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Gobash met een sublieme pass. Mesmari speelt de bal door. El Harbi geeft een hoge lob. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hana Huzayel geeft een lange en hoge pass. Khater is nu in balbezit. Mesmari begaat een overtreding. Khater raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العين 42%, gujjar 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
العين - gujjar 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Khater onderschept slim de pass. Khater probeert naar een medespeler te passen. Mesmari bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater rent richting de bal. Khater haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

93e minuut.
bin Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
العين - gujjar 1:0

102e minuut.
Gobash geeft een lange en hoge pass. AL Sakhtyani probeert de bal aan de voet te houden. Hana Huzayel is nu in balbezit. El Fouad onderschept slim de pass. El Fouad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العين 58%, gujjar 42%.
العين - gujjar 1:0

118e minuut.
bin Darwish geeft de bal voor. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun geeft een hoge lob. El Fouad is nu in balbezit. El Fouad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: العين 65%, gujjar 35%.
العين - gujjar 1:0