Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cincopinosfc el calvario
nica Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
9% Spel op eigen helft 91%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
Altamirano probeert de bal met de borst te controleren. Toksöz probeert naar een medespeler te passen. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Elias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 1:0

7e minuut.
Zappino is nu in balbezit. Zappino passt de bal zonder na te denken. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz schiet op doel. Elias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 2:0

8e minuut.
Bustamante kan de bal niet met de borst controleren. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski passt de bal zonder na te denken. Toksöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 3:0

11e minuut.
Zappino passt de bal in één keer door. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski passt de bal zonder na te denken. Toksöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksöz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń passt de bal zonder na te denken. Mugueta met een sublieme pass. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 4:0

18e minuut.
Altamirano geeft een lange en hoge pass. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toksöz de bal. Pietroń rent richting de bal. Pietroń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Zappino passt de bal met de wreef. Mugueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugueta passt de bal zonder na te denken. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 5:0

21e minuut.
Inworp. Alpízar met de inworp. Bustamante rent richting de bal. Ponikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ponikowski rent richting de bal. Pietroń is nu in balbezit. Ponikowski rent richting de bal. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zappino is nu in balbezit. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski passt de bal zonder na te denken. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mugueta rent richting de bal. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toksöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toksöz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea onderschept slim de pass. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Toksöz is nu in balbezit. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksöz verovert de bal door een tackle van achteren. Toksöz draait met de bal, schiet en ... Elias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 6:0

38e minuut.
Elias trapt de bal weg van het doel. Borrell kopt de bal weg. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel. Purrunga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 7:0

40e minuut.
Toksöz rent richting de bal. Altamirano begaat een overtreding. Toksöz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mugueta met een snel genomen vrije trap. Ponikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Elias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 8:0

42e minuut.
Toksöz rent richting de bal. Pietroń rent richting de bal. Toksöz speelt de bal door. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Toksöz onderschept slim de pass. Toksöz met een sublieme pass. Purrunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ponikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 9:0

45e minuut.
Mugueta probeert naar een medespeler te passen. Toksöz met een sublieme pass. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel. Elias werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 9%, el calvario 91%.
Cincopinosfc - el calvario 9:0

47e minuut.
Elias met een sublieme pass. Râlea kopt de bal weg. Klungelig pakt Jiménez de bal. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski passt de bal zonder na te denken. Toksöz rent richting de bal. Toksöz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Râlea passt de bal in één keer door. Mugueta is nu in balbezit. Mugueta geeft een lange en hoge pass. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Elias maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mugueta kopt de bal weg. Toksöz heeft problemen om de bal te vangen. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Mureşeanu de bal onder controle te krijgen. Tirinzoni rent richting de bal. Tirinzoni geeft een lange en hoge pass. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Elias met een harde bal richting middenveld. Mugueta kopt de bal weg. Toksöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksöz haalt uit met een fantastische trap. Elias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

56e minuut.
Ponikowski rent richting de bal. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski met een sublieme pass. Toksöz rent richting de bal. Toksöz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amorebieta komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ceballos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mugueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toksöz is nu in balbezit. Pietroń geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mugueta kopt de bal weg. Toksöz probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Altamirano zijn tegenspeler op de grond. Toksöz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Toksöz kan niet meer verder spelen. Węgrzynowski komt het veld opgelopen. Mugueta met een snel genomen vrije trap. Ponikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Elias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 10:0

64e minuut.
Zappino met een sublieme pass. Klungelig pakt Ponikowski de bal. Węgrzynowski is nu in balbezit. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 11:0

65e minuut.
Altamirano probeert de bal aan de voet te houden. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski passt de bal met de wreef. Mugueta rent richting de bal. Mugueta geeft de bal voor. Elias bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Râlea passt de bal zonder na te denken. Pietroń heeft problemen om de bal te vangen. Pietroń probeert naar een medespeler te passen. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 12:0

69e minuut.
Węgrzynowski is nu in balbezit. Pietroń speelt de bal door. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Purrunga probeert de bal aan de voet te houden. Elias bokst de bal weg. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 13:0

70e minuut.
Meira komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tirinzoni rent richting de bal. Mugueta rent richting de bal. Mugueta speelt de bal door. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 14:0

74e minuut.
Mugueta rent richting de bal. Mugueta geeft de bal voor. Daar is Purrunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 15:0

77e minuut.
Mugueta geeft de bal voor. Altamirano heeft problemen om de bal te vangen. Meira kopt de bal weg. Daar is Węgrzynowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Purrunga geeft een hoge lob. Zappino is nu in balbezit. Zappino speelt de bal door. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski schiet op doel. Elias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Węgrzynowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zappino met de inworp. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 16:0

84e minuut.
Doeltrap. Elias trapt de bal weg. Râlea kopt de bal weg. Zappino rent richting de bal. Zappino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mugueta kopt de bal weg. Râlea is nu in balbezit. Râlea passt de bal in één keer door. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 17:0

87e minuut.
Ponikowski schiet op doel. Altamirano heeft problemen om de bal te vangen. Meira rent richting de bal. Meira schiet op doel. Elias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - el calvario 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 10%, el calvario 90%.
Cincopinosfc - el calvario 18:0