Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:32
  • Bekerwedstrijd: Repechaje
  • Stadion: Dreem Tem Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3098
Dreem Tem es el mejor
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Gomero rent richting de bal. Tenorio verovert de bal door een tackle van achteren. Zelaya rent richting de bal. Fraño is nu in balbezit. Fraño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Huete trapt de bal weg van het doel. Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Izaguirre. Alcantara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baquedano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tenorio de bal. Tenorio haalt uit met een fantastische trap. Huete probeert wanhopig de bal te grijpen. Chavez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ferguson met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Salame de bal onder controle te krijgen. Sánchez Cuadra rent richting de bal. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lacayo geeft een lange en hoge pass. Zelaya kopt de bal weg. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreem Tem - es el mejor 0:1

35e minuut.
Salame probeert de bal aan de voet te houden. Alonso is nu in balbezit. Sánchez Cuadra rent richting de bal. Sánchez Cuadra schiet op doel. Barón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ferguson speelt de bal door. Baquedano is nu in balbezit. Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Tenorio rent richting de bal. Tenorio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreem Tem 48%, es el mejor 52%.
Dreem Tem - es el mejor 0:1

46e minuut.
Fraño bereikt de bal nog maar net als eerste. Salame rent richting de bal. Salame passt de bal zonder na te denken. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenorio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Ferguson geeft een hoge lob. Baquedano controleert de bal met de borst. Sirias speelt de bal door. Sánchez Cuadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Barón met een harde bal richting middenveld. Gomero kopt de bal weg. Lacayo is nu in balbezit. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dreem Tem - es el mejor 0:2

79e minuut.
Salame bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata onderschept slim de pass. Baquedano geeft de bal voor. Tenorio rent richting de bal. Tenorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Baquedano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraño bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraño probeert naar een medespeler te passen. Tenorio rent richting de bal. Tenorio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Sánchez Cuadra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cuadra rent richting de bal. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dreem Tem - es el mejor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreem Tem 38%, es el mejor 62%.
Dreem Tem - es el mejor 0:3