Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:55
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: A.T.N Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3099
A.T.N FC IWAQOUREN
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Bouazgui probeert naar een medespeler te passen. Bellabes rent richting de bal. Bellabes schiet op doel. Ouahabi kopt de bal weg. Daar is Bridji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ghafour speelt de bal door. Ouahabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouahabi met een sublieme pass. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.T.N - FC IWAQOUREN 0:1

16e minuut.
Habbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Habbati passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dahar de bal. Bellabes rent richting de bal. Bellabes haalt uit met een fantastische trap. Yebda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Alloula kopt de bal weg. Youcef is nu in balbezit. Deghiche begaat een overtreding. Youcef is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Youcef wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Habbati draait met de bal, schiet en ... Fekhar speelt de bal door. Deghiche kopt de bal weg. Daar is Ben Bella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Bella haalt uit met een fantastische trap. Fekhar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Djazaria rent richting de bal. Djazaria draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Ouahabi geeft een hoge lob. Ghafour rent richting de bal. Youcef rent richting de bal. Youcef haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Bridji de bal. Yebda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Habbati rent richting de bal. Bouazgui verovert de bal door een tackle van achteren. Bouazgui speelt de bal door. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.T.N 43%, FC IWAQOUREN 57%.
A.T.N - FC IWAQOUREN 0:1

49e minuut.
Bouazgui onderschept slim de pass. Bouazgui met een sublieme pass. Deghiche is nu in balbezit. Youcef bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.T.N - FC IWAQOUREN 0:2

61e minuut.
Dahar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Youcef bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes haalt uit met een fantastische trap. Yebda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.T.N - FC IWAQOUREN 0:3

62e minuut.
Ben Bella probeert naar een medespeler te passen. Habbati heeft problemen om de bal te vangen. Bellabes rent richting de bal. Bellabes schiet op doel. Yebda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Bellabes passt de bal in één keer door. Ouahabi is nu in balbezit. Ouahabi geeft een hoge lob. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Omar rent richting de bal. Hamri verovert de bal door een tackle van achteren. Hamri met een sublieme pass. Ben Bella is nu in balbezit. Ben Bella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Youcef bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcef passt de bal met de wreef. Alloula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes onderschept slim de pass. Bellabes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Idir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habbati is nu in balbezit. Habbati speelt de bal door. Ben Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Bella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.T.N - FC IWAQOUREN 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.T.N 70%, FC IWAQOUREN 30%.
A.T.N - FC IWAQOUREN 1:3