Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:55
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: barslone Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3100
barslone chbab blouzdad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Djermouni onderschept slim de pass. Djermouni geeft een lange en hoge pass. Hanoune rent richting de bal. Aïn onderschept slim de pass. Aïn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barslone - chbab blouzdad 0:1

13e minuut.
Daar is Nezzar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek met een sublieme pass. Koudri rent richting de bal. Koudri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Domrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouyahia onderschept slim de pass. Ouyahia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aïn de bal. Aïn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
barslone - chbab blouzdad 0:2

32e minuut.
Nezzar is nu in balbezit. Nezzar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aïn de bal. Aïn draait met de bal, schiet en ... Bendebka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barslone - chbab blouzdad 0:3

41e minuut.
Malek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ousserir is nu in balbezit. Ousserir passt de bal met de wreef. Nezzar rent richting de bal. Nezzar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bendebka met een sublieme pass. El Djazaria kopt de bal weg. Koudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barslone 57%, chbab blouzdad 43%.
barslone - chbab blouzdad 0:3

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Ben Bella de bal onder controle te krijgen. Nouriya bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouriya probeert naar een medespeler te passen. Koudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Merzekane verovert de bal door een tackle van achteren. Merzekane geeft een hoge lob. El Djazaria speelt de bal door. Koudri is nu in balbezit. Koudri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Malek speelt de bal door. Djermouni is nu in balbezit. Djermouni passt de bal in één keer door. Aïn rent richting de bal. Aïn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barslone 64%, chbab blouzdad 36%.
barslone - chbab blouzdad 0:3