Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:59
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: midou fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
midou fc S.s.safwa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Hanoune speelt de bal door. Lazizi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mokrani onderschept slim de pass. El Mokrani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Benmabrouk is nu in balbezit. Al-Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Hassan geeft de bal voor. Boudjedra is nu in balbezit. Boudjedra draait met de bal, schiet en ... Ben Khalidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bella probeert de bal aan de voet te houden. Yahia is nu in balbezit. Yahia met een sublieme pass. El Mokrani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mokrani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: midou fc 50%, S.s.safwa 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
midou fc - S.s.safwa 0:0

49e minuut.
Ouichaoui rent richting de bal. Ouichaoui speelt de bal door. Al-Hassan probeert de bal aan de voet te houden. Yahia is nu in balbezit. Yahia schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
midou fc - S.s.safwa 1:0

54e minuut.
Klungelig pakt Hanoune de bal. Yebda onderschept slim de pass. Yebda met een sublieme pass. Boudjedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudjedra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hanoune verovert de bal door een tackle van achteren. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia probeert naar een medespeler te passen. El Mokrani rent richting de bal. El Mokrani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aribi heeft problemen om de bal te vangen. Aribi draait met de bal, schiet en ... Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mokrani verovert de bal door een tackle van achteren. El Mokrani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: midou fc 38%, S.s.safwa 62%.
midou fc - S.s.safwa 1:0