Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mesxi FC Blue Lions
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
12 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
tragic Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Khalibauri is nu in balbezit. Aleksidze is nu in balbezit. Aleksidze passt de bal met de wreef. Darbaidze rent richting de bal. Darbaidze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gamsakhurdia geeft de bal voor. Daar is Bakuradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darbaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbaidze haalt uit met een fantastische trap. Ladaria probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Aleksidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksidze schiet op doel. Davitaia probeert naar een medespeler te passen. Darbaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbaidze draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Chankotadze speelt de bal door. Aleksidze is nu in balbezit. Aleksidze passt de bal in één keer door. Darbaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbaidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Davitaia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ladaria heeft problemen om de bal te vangen. Darbaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbaidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mesxi - FC Blue Lions 0:1

14e minuut.
Dadeshkeliani met een sublieme pass. Daar is Pertia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darbaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbaidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mesxi - FC Blue Lions 0:2

32e minuut.
Amilakhvari is nu in balbezit. Chankotadze rent richting de bal. Chankotadze geeft een hoge lob. Darbaidze rent richting de bal. Darbaidze draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Darbaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Baramidze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darbaidze. Darbaidze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mesxi 70%, FC Blue Lions 30%.
mesxi - FC Blue Lions 0:2

47e minuut.
Gamsakhurdia is nu in balbezit. Gamsakhurdia speelt de bal door. Kvaskhvadze geeft een lange en hoge pass. Darbaidze rent richting de bal. Darbaidze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Khalibauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devdariani is nu in balbezit. Chankotadze begaat een overtreding. Chankotadze krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Aleksidze rent richting de bal. Aleksidze speelt de bal door. Ladaria is nu in balbezit. Darbaidze verovert de bal door een tackle van achteren. Darbaidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mesxi - FC Blue Lions 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mesxi 52%, FC Blue Lions 48%.
mesxi - FC Blue Lions 0:3