Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Oranjes NRG
OOKK Tactiek 352
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.1 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Ramsay is nu in balbezit. Ramsay met een sublieme pass. Dmitrović probeert naar een medespeler te passen. Abad is nu in balbezit. Abad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Rajtuz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hrubec de bal onder controle te krijgen. Bihel is nu in balbezit. Abad is nu in balbezit. Abad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pupin is nu in balbezit. Pupin geeft een lange en hoge pass. Ling rent richting de bal. Ling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Oranjes - NRG 0:1

14e minuut.
Dmitrović speelt de bal door. Aliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliu passt de bal in één keer door. Ling is nu in balbezit. Ling schiet op doel. Barbés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Hrubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubec met een sublieme pass. Abad is nu in balbezit. Klungelig pakt Abad de bal. Abad draait met de bal, schiet en ... Barbés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fourcade heeft problemen om de bal te vangen. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourcade legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fourcade krijgt een gele kaart. Ling raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dmitrović neemt zijn aanloop. Barbés bokst de bal weg. Ling is nu in balbezit. Ling draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aliu zal de hoekschop nemen. Ling kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Abad heeft problemen om de bal te vangen. Bihel rent richting de bal. Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad haalt uit met een fantastische trap. Barbés werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Utgård met een sublieme pass. Aliu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morrison. Morrison krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Cristante de bal. Dmitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitrović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ling de bal. Ling draait met de bal, schiet en ... Barbés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Oranjes - NRG 0:2

38e minuut.
Ramis Barrios is nu in balbezit. Rajtuz onderschept slim de pass. Rajtuz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abad de bal. Abad draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Oranjes - NRG 0:3

45e minuut.
Fourcade geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ling is nu in balbezit. Ling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Oranjes 53%, NRG 47%.
AC Oranjes - NRG 0:3

49e minuut.
Aliu passt de bal zonder na te denken. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz geeft de bal voor. Abad is nu in balbezit. Abad schiet op doel. Barbés bokst de bal weg.

54e minuut.
Bihel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramsay met een snelle inworp. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Morrison controleert de bal met de borst. Aliu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fajardo de bal. Ling rent richting de bal. Ling schiet op doel. Barbés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aliu neemt de hoekschop. Ling heeft problemen om de bal te vangen. Abad rent richting de bal. Abad schiet op doel. Barbés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Hrubec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özkan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Morrison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poklička rent richting de bal. Rajtuz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rajtuz krijgt een gele kaart. Poklička is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Poklička neemt zijn aanloop. Krivokapić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Oranjes - NRG 1:3

84e minuut.
Bass bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsay verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsay geeft de bal voor. Ling rent richting de bal. Ling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad draait met de bal, schiet en ... Barbés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rajtuz onderschept slim de pass. Rajtuz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fourcade de bal. Ling is nu in balbezit. Ling haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Oranjes 60%, NRG 40%.
AC Oranjes - NRG 1:3