Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-09 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 748
Spin Of Terrible Winds Wellington Pheonix
modificata Tactiek second
39% Balbezit 61%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 25.5
adequate Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle onderschept slim de pass. Walle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:0

3e minuut.
Perry geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Barker de bal. Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Webster verovert de bal door een tackle van achteren. Webster geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Brzęczyszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Walle rent richting de bal. Walle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Hawks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leijh rent richting de bal. Webster is nu in balbezit. Leijh onderschept slim de pass. Leijh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allinson met de inworp. Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 2:0

20e minuut.
Leijh met een sublieme pass. Hawks rent richting de bal. Hawks passt de bal met de wreef. Walle rent richting de bal. Walle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walle rent richting de bal. Walle schiet op doel. Na een snelle pass probeert Perry de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Leijh met een sublieme pass. Inworp. Allinson met een snelle inworp. Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hawks passt de bal in één keer door. McCaig rent richting de bal. McCaig probeert naar een medespeler te passen. Bult bereikt de bal nog maar net als eerste. Bult draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 2:1

45e minuut.
Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Perry speelt de bal door. Bult bereikt de bal nog maar net als eerste. Bult haalt uit met een fantastische trap. Brand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 64%, Wellington Pheonix 36%.
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 2:1

55e minuut.
Leijh is nu in balbezit. Hawks bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Webster. Webster krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Barker heeft problemen om de bal te vangen. Allinson verovert de bal door een tackle van achteren. Allinson probeert naar een medespeler te passen. Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
McCaig is nu in balbezit. McCaig passt de bal in één keer door. Bult rent richting de bal. Bult schiet op doel. Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hawks rent richting de bal. Hawks passt de bal zonder na te denken. Bult rent richting de bal. Bult draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 55%, Wellington Pheonix 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 2:2