Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-16 18:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KOZAN ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2421
KOZAN CİTY real kozan
heheheee Tactiek cemx
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
45.1 gemiddelde waardering 31.4
good Schieten weak
average Passen weak
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Tuğsuz met de inworp. Daar is Niedziułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziułka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fizedean trapt de bal weg van het doel. Aslantaş kopt de bal weg. Turcu is nu in balbezit. Maloudas verovert de bal door een tackle van achteren. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Fizedean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pont kopt de bal weg. Klungelig pakt Maloudas de bal. Militar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas onderschept slim de pass. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Fizedean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Aslantaş verovert de bal door een tackle van achteren. Aslantaş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Militar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lloyd geeft een lange en hoge pass. Açıkalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Niedziułka met een snelle inworp. Maloudas rent richting de bal. Zagorskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maloudas raakt geblesseerd tijdens het duel. Çopan neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Militar bereikt de bal nog maar net als eerste. Militar geeft een hoge lob. Niedziułka probeert naar een medespeler te passen. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - real kozan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOZAN CİTY 45%, real kozan 55%.
KOZAN CİTY - real kozan 1:0

54e minuut.
Oğuzeli rent richting de bal. Oğuzeli geeft een lange en hoge pass. Tammisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Maloudas is nu in balbezit. Maloudas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Peruzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maloudas rent richting de bal. Maloudas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lloyd onderschept slim de pass. Lloyd geeft de bal voor. Lugue bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugue haalt uit met een fantastische trap. Açıkalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOZAN CİTY - real kozan 1:1

86e minuut.
Zagorskas heeft problemen om de bal te vangen. Maloudas is nu in balbezit. Maloudas passt de bal in één keer door. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOZAN CİTY 39%, real kozan 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOZAN CİTY - real kozan 1:1