Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abcdewin Lagends FC
3412 Tactiek Abnormal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
50.6 gemiddelde waardering 60.6
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ribarevič verovert de bal door een tackle van achteren. Ribarevič geeft een hoge lob. Kolínek kopt de bal weg. Gallucci rent richting de bal. Gallucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pragalsingh onderschept slim de pass. Pragalsingh speelt de bal door. Knysak probeert naar een medespeler te passen. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kabra onderschept slim de pass. Klem bereikt de bal nog maar net als eerste. Klem met een sublieme pass. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tassos bokst de bal weg.

21e minuut.
Colleoni met een sublieme pass. Biswas rent richting de bal. Biswas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ribarevič de bal onder controle te krijgen. Knysak geeft de bal voor. Tassos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Syrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - Lagends FC 0:1

27e minuut.
Tryniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Tryniszewski passt de bal zonder na te denken. Klem bereikt de bal nog maar net als eerste. Klem geeft de bal voor. Lăscărescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klem passt de bal in één keer door. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan speelt de bal door. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Knysak passt de bal zonder na te denken. Klem rent richting de bal. Klem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Syrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syrek draait met de bal, schiet en ... Tassos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klem geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lăscărescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lăscărescu rent richting de bal. Ribarevič rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - Lagends FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abcdewin 45%, Lagends FC 55%.
abcdewin - Lagends FC 0:2

49e minuut.
Knysak rent richting de bal. Knysak passt de bal met de wreef. Syrek is nu in balbezit. Syrek schiet op doel. Tassos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - Lagends FC 0:3

52e minuut.
Kolínek kopt de bal weg. Munusamy is nu in balbezit. Tryniszewski onderschept slim de pass. Tryniszewski schiet op doel. Gundelach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - Lagends FC 1:3

56e minuut.
Subbarayan heeft problemen om de bal te vangen. Subbarayan kopt de bal weg. Daar is Carl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knysak is nu in balbezit. Knysak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Syrek rent richting de bal. Syrek draait met de bal, schiet en ... Tassos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - Lagends FC 1:4

65e minuut.
Klem onderschept slim de pass. Klem met een sublieme pass. Syrek rent richting de bal. Syrek draait met de bal, schiet en ... Tassos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - Lagends FC 1:5

66e minuut.
Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu passt de bal zonder na te denken. Knysak speelt de bal door. Syrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
To Kwan geeft een hoge lob. Klem is nu in balbezit. Syrek is nu in balbezit. Syrek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Farář stond buitenspel. Pragalsingh maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klem kopt de bal weg. Syrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sivasubramaniam probeert naar een medespeler te passen. Klem rent richting de bal. Klem met een sublieme pass. Syrek rent richting de bal. Syrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pragalsingh rent richting de bal. Pragalsingh geeft een lange en hoge pass. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. Tassos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - Lagends FC 1:6

88e minuut.
Subbarayan met een sublieme pass. Syrek rent richting de bal. Syrek speelt de bal door. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abcdewin 58%, Lagends FC 42%.
abcdewin - Lagends FC 1:6