Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emperatriz Querubinos
NEW Tactiek 541 atra
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 51.7
adequate Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Kolečák probeert naar een medespeler te passen. Čtvrtlík is nu in balbezit. Čtvrtlík geeft een hoge lob. Ossa maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emperatriz - Querubinos 0:1

11e minuut.
Inworp. Kolečák met de inworp. Wild rent richting de bal. Wild geeft een hoge lob. Ossa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Rozmysł heeft problemen om de bal te vangen. Čtvrtlík speelt de bal door. Wild is nu in balbezit. Wild geeft een hoge lob. Ossa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Wild heeft problemen om de bal te vangen. Wild probeert naar een medespeler te passen. Ossa is nu in balbezit. Ossa draait met de bal, schiet en ... Marcsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Emperatriz - Querubinos 0:2

19e minuut.
İlalan probeert naar een medespeler te passen. Sırdaş rent richting de bal. Mitsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitsch krijgt een gele kaart. Sırdaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rozmysł met een snel genomen vrije trap. Tameirão springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wild kopt de bal weg. Kolečák rent richting de bal. Kolečák passt de bal zonder na te denken. Čtvrtlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtlík geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kolečák passt de bal zonder na te denken. Wild is nu in balbezit. Wild geeft een lange en hoge pass. Ossa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emperatriz - Querubinos 0:3

26e minuut.
Toirac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wild met een snelle inworp. Kolečák geeft een hoge lob. Ossa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kolečák heeft problemen om de bal te vangen. Kolečák probeert naar een medespeler te passen. Wild rent richting de bal. Wild geeft een lange en hoge pass. Ossa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emperatriz - Querubinos 0:4

31e minuut.
Ossa verovert de bal door een tackle van achteren. Ossa passt de bal met de wreef. Daar is Wild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wild geeft de bal voor. Ossa springt en kopt de bal. Marcsek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Kolečák de bal. Kolečák passt de bal met de wreef. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild geeft een hoge lob. Rabensteiner kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emperatriz - Querubinos 0:5

42e minuut.
Klungelig pakt Kolečák de bal. Kolečák met een sublieme pass. Čtvrtlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtlík geeft een lange en hoge pass. Ossa maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emperatriz 69%, Querubinos 31%.
Emperatriz - Querubinos 0:5

48e minuut.
Stilyanov rent richting de bal. Stilyanov probeert naar een medespeler te passen. Sırdaş rent richting de bal. Sırdaş passt de bal zonder na te denken. Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Monostori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kolečák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wild met een sublieme pass. Kolečák rent richting de bal. Kolečák geeft de bal voor. Ossa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emperatriz - Querubinos 0:6

53e minuut.
Rozmysł passt de bal met de wreef. Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsch begaat een overtreding. Mitsch krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Sırdaş kopt de bal weg. Čtvrtlík probeert naar een medespeler te passen. Wild speelt de bal door. Ossa is nu in balbezit. Ossa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emperatriz - Querubinos 0:7

57e minuut.
Raden met een sublieme pass. Wild rent richting de bal. Wild geeft een lange en hoge pass. Ossa rent richting de bal. Ossa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emperatriz - Querubinos 0:8

65e minuut.
Wild geeft een lange en hoge pass. İlalan met een sublieme pass. Kolečák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolečák geeft een lange en hoge pass. Ossa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Casali speelt de bal door. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa met een sublieme pass. Wild is nu in balbezit. Wild schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emperatriz 60%, Querubinos 40%.
Emperatriz - Querubinos 0:8