Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azerbaijan ThunderCats
1 Tactiek LC
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 60
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 67.2
very good Schieten incredible
good Passen outstanding
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Walker met een sublieme pass. Franquis is nu in balbezit. Franquis passt de bal in één keer door. Kraberidis rent richting de bal. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Walker geeft de bal voor. Kraberidis kopt de bal weg. Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis schiet op doel. Muminov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:1

3e minuut.
Libérati is nu in balbezit. Metzelopoulos onderschept slim de pass. Metzelopoulos met een sublieme pass. Franquis is nu in balbezit. Franquis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Psarros met een sublieme pass. Klungelig pakt Franquis de bal. Franquis passt de bal in één keer door. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roscio de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:2

8e minuut.
Walker rent richting de bal. Walker passt de bal in één keer door. Kraberidis rent richting de bal. Kraberidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:3

10e minuut.
Roscio met een sublieme pass. Daar is Niemilehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker speelt de bal door. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. Muminov bokst de bal weg. Klungelig pakt De Bondt de bal. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Roscio de bal. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. Muminov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Metzelopoulos speelt de bal door. Franquis rent richting de bal. Franquis passt de bal met de wreef. Kraberidis rent richting de bal. Kraberidis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Walker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker probeert naar een medespeler te passen. Kraberidis met een sublieme pass. Franquis rent richting de bal. Franquis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:4

15e minuut.
Daar is Kraberidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraberidis passt de bal in één keer door. Franquis is nu in balbezit. Franquis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Bondt de bal onder controle te krijgen. Muminov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Metzelopoulos rent richting de bal. Roscio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Metzelopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Franquis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:5

17e minuut.
Bischoff met een sublieme pass. Walker rent richting de bal. Walker passt de bal met de wreef. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis schiet op doel. Muminov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Metzelopoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is De Bondt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franquis is nu in balbezit. Franquis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:6

22e minuut.
Walker passt de bal in één keer door. Kraberidis is nu in balbezit. Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:7

28e minuut.
De Bondt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bischoff met een snelle inworp. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Libérati is nu in balbezit. Metzelopoulos onderschept slim de pass. Metzelopoulos speelt de bal door. Franquis is nu in balbezit. Franquis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:8

31e minuut.
Daar is Niemilehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraberidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kraberidis passt de bal zonder na te denken. Franquis is nu in balbezit. Franquis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:9

33e minuut.
Daar is Panagoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker is nu in balbezit. Walker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kraberidis de bal. Kraberidis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:10

34e minuut.
Metzelopoulos passt de bal zonder na te denken. Walker rent richting de bal. Walker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kraberidis de bal. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Bischoff de bal. Bischoff probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos probeert naar een medespeler te passen. Franquis is nu in balbezit. Franquis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bischoff speelt de bal door. Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis passt de bal zonder na te denken. Kraberidis heeft problemen om de bal te vangen. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bischoff kopt de bal weg. Metzelopoulos speelt de bal door. Kraberidis rent richting de bal. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. Muminov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:11

44e minuut.
Kraberidis heeft problemen om de bal te vangen. Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Psarros kopt de bal weg. Bischoff met een sublieme pass. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roscio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azerbaijan 85%, ThunderCats 15%.
Azerbaijan - ThunderCats 0:11

49e minuut.
Bischoff rent richting de bal. Bischoff passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Metzelopoulos de bal. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Bondt de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Metzelopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Metzelopoulos geeft de bal voor. Franquis rent richting de bal. Franquis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roscio de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:12

51e minuut.
Bischoff probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos met een sublieme pass. Franquis rent richting de bal. Franquis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kraberidis heeft problemen om de bal te vangen. Kraberidis probeert naar een medespeler te passen. Franquis is nu in balbezit. Franquis schiet op doel. Muminov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:13

56e minuut.
Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis speelt de bal door. Metzelopoulos speelt de bal door. Kraberidis rent richting de bal. Kraberidis draait met de bal, schiet en ... Muminov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:14

57e minuut.
Roscio is nu in balbezit. Franquis onderschept slim de pass. Kraberidis rent richting de bal. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:15

58e minuut.
Faizov rent richting de bal. Faizov geeft een lange en hoge pass. Walker kopt de bal weg. Klungelig pakt Franquis de bal. Franquis draait met de bal, schiet en ... Muminov bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Bischoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bischoff met een sublieme pass. Metzelopoulos speelt de bal door. Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Metzelopoulos probeert naar een medespeler te passen. Walker probeert naar een medespeler te passen. Kraberidis is nu in balbezit. Kraberidis draait met de bal, schiet en ... Muminov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:16

65e minuut.
Metzelopoulos met een sublieme pass. Walker rent richting de bal. Walker met een sublieme pass. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. Muminov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Muminov met een sublieme pass. Psarros kopt de bal weg. De Bondt kan de bal niet met de borst controleren. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:17

69e minuut.
Kraberidis is nu in balbezit. Roscio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kraberidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franquis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De Bondt rent richting de bal. Metzelopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Metzelopoulos met een sublieme pass. Kraberidis is nu in balbezit. Kraberidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:18

71e minuut.
Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff passt de bal zonder na te denken. Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:19

73e minuut.
Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis begaat een overtreding. Perea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bouloubasis komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is De Bondt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos geeft een lange en hoge pass. Franquis rent richting de bal. Franquis haalt uit met een fantastische trap. Muminov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kraberidis rent richting de bal. Kraberidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:20

77e minuut.
Psarros probeert naar een medespeler te passen. Walker is nu in balbezit. Walker speelt de bal door. Daar is Franquis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franquis haalt uit met een fantastische trap. Muminov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walker neemt de hoekschop. Kraberidis kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Panagoulis kopt de bal weg. Daar is Kraberidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraberidis speelt de bal door. Franquis is nu in balbezit. Franquis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Muminov trapt de bal weg. Bouloubasis kopt de bal weg. Metzelopoulos probeert naar een medespeler te passen. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis draait met de bal, schiet en ... Muminov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Bondt kopt de bal weg. Klungelig pakt Arango de bal. Kraberidis rent richting de bal. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Psarros probeert naar een medespeler te passen. Grammozis met een sublieme pass. Metzelopoulos probeert naar een medespeler te passen. Franquis rent richting de bal. Franquis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bouloubasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouloubasis geeft de bal voor. Arango probeert de bal aan de voet te houden. Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis haalt uit met een fantastische trap. Muminov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Daar is De Bondt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muminov met een sublieme pass. Walker kopt de bal weg. Franquis is nu in balbezit. Franquis haalt uit met een fantastische trap. Muminov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kraberidis is nu in balbezit. Kraberidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaijan - ThunderCats 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azerbaijan 88%, ThunderCats 12%.
Azerbaijan - ThunderCats 0:21