Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia del Huracán GDS
343 Tactiek 3-2-3-2
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.2 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Kyu-Lin rent richting de bal. Kyu-Lin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hefin met de inworp. MacAulay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Hefin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefin passt de bal in één keer door. Krhla is nu in balbezit. Krhla schiet op doel. dos Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 0:1

4e minuut.
Krhla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacAulay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Álvarez Muiña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... dos Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Hefin rent richting de bal. Hefin speelt de bal door. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko schiet op doel. Díaz Batista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Tae-Byung kopt de bal weg. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ríos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sánchez Ríos krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Krhla onderschept slim de pass. Daar is Krhla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krhla passt de bal met de wreef. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Hefin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefin passt de bal in één keer door. Krhla bereikt de bal nog maar net als eerste. Krhla draait met de bal, schiet en ... dos Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Daar is Álvarez Muiña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko passt de bal in één keer door. Krhla bereikt de bal nog maar net als eerste. Krhla schiet op doel. dos Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAulay geeft een lange en hoge pass. Díaz Batista heeft problemen om de bal te vangen. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. dos Santos bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Lo-Lee de bal. Lo-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. MacAulay met een snelle inworp. Illés geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
MacAulay onderschept slim de pass. MacAulay met een sublieme pass. Krhla bereikt de bal nog maar net als eerste. Krhla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Hefin de bal. Hefin kopt de bal weg. Krhla speelt de bal door. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 0:3

28e minuut.
MacAulay is nu in balbezit. MacAulay speelt de bal door. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko schiet op doel. dos Santos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 0:4

29e minuut.
Beta onderschept slim de pass. Beta geeft een lange en hoge pass. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko schiet op doel. dos Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 0:5

32e minuut.
Riadchenko is nu in balbezit. Díaz Batista is nu in balbezit. Riadchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 0:6

36e minuut.
Byung-Bum rent richting de bal. Hefin onderschept slim de pass. Hefin geeft een hoge lob. Krhla rent richting de bal. Krhla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Sandoval de bal onder controle te krijgen. Walczyński rent richting de bal. Han-Ying onderschept slim de pass. Han-Ying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 1:6

39e minuut.
Krhla onderschept slim de pass. Krhla passt de bal met de wreef. MacAulay met een sublieme pass. Klungelig pakt Riadchenko de bal. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Macho Pichu heeft problemen om de bal te vangen. Walczyński is nu in balbezit. Walczyński geeft een hoge lob. Krhla maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko schiet op doel. dos Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Álvarez Muiña speelt de bal door. Illés rent richting de bal. Illés geeft een lange en hoge pass. Riadchenko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hefin met de inworp. MacAulay rent richting de bal. MacAulay geeft de bal voor. Krhla springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Walczyński rent richting de bal. Macho Pichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyński onderschept slim de pass. Walczyński geeft een lange en hoge pass. Riadchenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia del Huracán 78%, GDS 22%.
Furia del Huracán - GDS 1:6

46e minuut.
Bellato komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Beta is nu in balbezit. Beta geeft een hoge lob. Bellato kopt de bal weg. MacAulay rent richting de bal. MacAulay draait met de bal, schiet en ... dos Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hieronymus komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Illés zal de hoekschop nemen. Bellato krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Leitner rent richting de bal. Leitner speelt de bal door. MacAulay speelt de bal door. Bellato is nu in balbezit. Bellato draait met de bal, schiet en ... dos Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krhla rent richting de bal. Krhla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 1:7

55e minuut.
MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAulay probeert naar een medespeler te passen. Krhla bereikt de bal nog maar net als eerste. Krhla haalt uit met een fantastische trap. dos Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 1:8

62e minuut.
Leitner probeert naar een medespeler te passen. MacAulay met een sublieme pass. Krhla bereikt de bal nog maar net als eerste. Krhla draait met de bal, schiet en ... dos Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 1:9

65e minuut.
Inworp. Jee-Gui komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bushmanov geeft een lange en hoge pass. Hieronymus kopt de bal weg. Krhla is nu in balbezit. Krhla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 1:10

70e minuut.
Krhla verovert de bal door een tackle van achteren. Kyu-Lin is nu in balbezit. Krhla verovert de bal door een tackle van achteren. Krhla schiet op doel. dos Santos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 1:11

75e minuut.
Beta onderschept slim de pass. Beta geeft een lange en hoge pass. Krhla rent richting de bal. Krhla schiet op doel. dos Santos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Hieronymus is nu in balbezit. Kyu-Lin onderschept slim de pass. Kyu-Lin probeert naar een medespeler te passen. Krhla is nu in balbezit. Krhla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sánchez Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Beta geeft een lange en hoge pass. Krhla rent richting de bal. Krhla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Illés speelt de bal door. Klungelig pakt Bellato de bal. Bellato passt de bal met de wreef. Krhla is nu in balbezit. Krhla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Álvarez Muiña kopt de bal weg. Kyu-Lin rent richting de bal. Krhla onderschept slim de pass. Krhla haalt uit met een fantastische trap. dos Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia del Huracán - GDS 1:12

89e minuut.
Daar is Sánchez Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krhla is nu in balbezit. Krhla passt de bal met de wreef. Bellato is nu in balbezit. Bellato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia del Huracán 76%, GDS 24%.
Furia del Huracán - GDS 1:12