Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hipnotisane vjeverice Polarne Mede
opa Tactiek 5УВ-2-1Д-2
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 75.3
solid Schieten brilliant
excellent Passen incredible
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Mitrinović passt de bal zonder na te denken. Divljak geeft een hoge lob. Roscas is nu in balbezit. Roscas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:1

7e minuut.
Doeltrap. Topić met een harde bal richting middenveld. Efir kopt de bal weg. Amsel is nu in balbezit. Amsel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Van Schuerbeek de bal onder controle te krijgen. Efir speelt de bal door. Ćetković rent richting de bal. Amsel verovert de bal door een tackle van achteren. Amsel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Efir geeft een lange en hoge pass. Roscas kopt de bal weg. Amsel is nu in balbezit. Amsel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Roscas bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roscas is nu in balbezit. Roscas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:2

14e minuut.
Van Schuerbeek geeft een hoge lob. Topić kopt de bal weg. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień geeft een lange en hoge pass. Roscas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:3

16e minuut.
Van Schuerbeek geeft de bal voor. Dubičić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mitrinović de bal onder controle te krijgen. Amsel rent richting de bal. Amsel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:4

23e minuut.
Matias de Araújo passt de bal zonder na te denken. Chokhonelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chokhonelidze passt de bal in één keer door. Roscas bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscas haalt uit met een fantastische trap. Pinjatić bokst de bal weg.

24e minuut.
Kwiecień geeft een hoge lob. Amsel kopt de bal weg. Mitrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscas onderschept slim de pass. Roscas haalt uit met een fantastische trap. Pinjatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek passt de bal zonder na te denken. Chokhonelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chokhonelidze geeft de bal voor. Roscas krijgt zijn hoofd ertegen. Pinjatić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kwiecień geeft de bal voor. Roscas kopt de bal weg. Kwiecień controleert de bal met de borst. Kwiecień geeft de bal voor. Roscas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Pinjatić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kwiecień kan de bal niet met de borst controleren. Kwiecień geeft een hoge lob. Dubičić heeft problemen om de bal te vangen. Roscas is nu in balbezit. Roscas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chokhonelidze speelt de bal door. Roscas bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscas speelt de bal door. Amsel heeft problemen om de bal te vangen. Amsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:5

33e minuut.
Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topić. Amsel raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwiecień zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gašević kopt de bal weg. Pinjatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milinić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novović is nu in balbezit. Novović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Amsel rent richting de bal. Amsel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chokhonelidze de bal. Chokhonelidze geeft een hoge lob. Roscas springt en kopt de bal. Pinjatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roscas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnotisane vjeverice 81%, Polarne Mede 19%.
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:5

46e minuut.
Jantoš komt het veld opgelopen. Vittoriano komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Milinić heeft problemen om de bal te vangen. Jantoš verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Novović zijn tegenspeler op de grond. Novović krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Mitrinović passt de bal met de wreef. Milinić is nu in balbezit. Jantoš begaat een overtreding. Jantoš krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Van Schuerbeek speelt de bal door. Daar is Chokhonelidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chokhonelidze geeft een hoge lob. Amsel krijgt zijn hoofd ertegen. Pinjatić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:6

55e minuut.
Pinjatić trapt de bal weg. Kwiecień kopt de bal weg. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel schiet op doel. Pinjatić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:7

58e minuut.
Van Schuerbeek met een sublieme pass. Chokhonelidze rent richting de bal. Chokhonelidze speelt de bal door. Vittoriano rent richting de bal. Vittoriano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Van Schuerbeek speelt de bal door. Klungelig pakt Chokhonelidze de bal. Chokhonelidze geeft een hoge lob. Amsel rent richting de bal. Amsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:8

65e minuut.
Divljak is nu in balbezit. Jantoš geeft een lange en hoge pass. Amsel kopt de bal weg. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić is nu in balbezit. Amsel verovert de bal door een tackle van achteren. Amsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:9

71e minuut.
Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo probeert naar een medespeler te passen. Chokhonelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chokhonelidze geeft een hoge lob. Vittoriano maakt een snoekduik en kopt de bal. Pinjatić bokst de bal weg. Ćetković kopt de bal weg. Mitrinović rent richting de bal. Van Schuerbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Vittoriano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hajduković kan de bal niet met de borst controleren. Matias de Araújo speelt de bal door. Klungelig pakt Chokhonelidze de bal. Chokhonelidze geeft een hoge lob. Amsel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:10

75e minuut.
Van Schuerbeek met een sublieme pass. Klungelig pakt Chokhonelidze de bal. Chokhonelidze passt de bal in één keer door. Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano schiet op doel. Pinjatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Milinić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novović is nu in balbezit. Novović passt de bal in één keer door. Banjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hajduković probeert de bal met de borst te controleren. Van Schuerbeek met een sublieme pass. Amsel rent richting de bal. Amsel draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hajduković is nu in balbezit. Van Schuerbeek onderschept slim de pass. Van Schuerbeek passt de bal met de wreef. Amsel rent richting de bal. Amsel schiet op doel. Pinjatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kwiecień speelt de bal door. Chokhonelidze rent richting de bal. Chokhonelidze geeft een lange en hoge pass. Amsel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnotisane vjeverice 78%, Polarne Mede 22%.
Hipnotisane vjeverice - Polarne Mede 0:11