Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARLA LFC Rákoskeresztúr
442 Tactiek M
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Fekete rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mesterházy. Fekete is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gal met een snel genomen vrije trap. Baudouin springt en kopt de bal. Aczél bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Sogbey de bal. Mirolha rent richting de bal. Mirolha passt de bal met de wreef. Baudouin rent richting de bal. Baudouin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fekete bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekete probeert naar een medespeler te passen. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Aczél probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - LFC Rákoskeresztúr 0:1

13e minuut.
Csák passt de bal zonder na te denken. Fekete bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekete met een sublieme pass. Daar is Mirolha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirolha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fekete bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekete probeert naar een medespeler te passen. Capitão verovert de bal door een tackle van achteren. Baudouin rent richting de bal. Baudouin schiet op doel. Aczél bokst de bal weg.

21e minuut.
Fekete passt de bal met de wreef. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin schiet op doel. Aczél verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirolha is nu in balbezit. Mirolha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - LFC Rákoskeresztúr 0:2

23e minuut.
Budovinszky passt de bal in één keer door. Striker rent richting de bal. Csák maakt een afschuwelijke overtreding. Csák krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mangin rent richting de bal. Faigl onderschept slim de pass. Faigl speelt de bal door. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. Aczél probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Klungelig pakt Budovinszky de bal. Budovinszky met een sublieme pass. Csák met een sublieme pass. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Aczél kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mesterházy rent richting de bal. Gal probeert naar een medespeler te passen. Csák probeert naar een medespeler te passen. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Csák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baudouin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baudouin passt de bal in één keer door. Mirolha is nu in balbezit. Mirolha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Striker is nu in balbezit. Striker geeft de bal voor. Kunert is nu in balbezit. Petrovics verovert de bal door een tackle van achteren. Petrovics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brezovcsik kopt de bal weg. Kunert is nu in balbezit. Csák speelt de bal door. Baudouin heeft problemen om de bal te vangen. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mirolha heeft problemen om de bal te vangen. Sogbey verovert de bal door een tackle van achteren. Sogbey geeft een hoge lob. Gal geeft een lange en hoge pass. Mirolha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gal geeft de bal voor. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin passt de bal met de wreef. Mirolha rent richting de bal. Mirolha haalt uit met een fantastische trap. Aczél kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - LFC Rákoskeresztúr 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARLA 69%, LFC Rákoskeresztúr 31%.
FC BARLA - LFC Rákoskeresztúr 0:3

52e minuut.
Csák verovert de bal door een tackle van achteren. Csák geeft een hoge lob. Daar is Sogbey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirolha is nu in balbezit. Mirolha haalt uit met een fantastische trap. Aczél probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl passt de bal in één keer door. Fekete met een sublieme pass. Baudouin rent richting de bal. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Aczél probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Faigl passt de bal zonder na te denken. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin geeft de bal voor. Mirolha maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - LFC Rákoskeresztúr 0:4

68e minuut.
Fekete rent richting de bal. Fekete geeft een lange en hoge pass. Mirolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirolha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sogbey de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fekete probeert naar een medespeler te passen. Baudouin is nu in balbezit. Calota met een sublieme pass. Csák geeft de bal voor. Mirolha springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Faigl kopt de bal weg. Csák bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák met een sublieme pass. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mirolha rent richting de bal. Fekete bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekete speelt de bal door. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Aczél probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirolha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Fekete rent richting de bal. Fekete passt de bal zonder na te denken. Mirolha rent richting de bal. Mirolha schiet op doel. Aczél probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl passt de bal zonder na te denken. Mirolha is nu in balbezit. Mirolha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARLA 72%, LFC Rákoskeresztúr 28%.
FC BARLA - LFC Rákoskeresztúr 0:4