Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. Baster FormulaManager
AMOR Tactiek 4-3-3 Of
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten very good
average Passen excellent
average Verdedigen excellent


6e minuut.
Daar is Schab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schab passt de bal in één keer door. Şərifov probeert naar een medespeler te passen. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
de Meester speelt de bal door. Daar is Meisingset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meisingset probeert naar een medespeler te passen. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Koźmiński kopt de bal weg. Kloss geeft een lange en hoge pass. Şərifov kopt de bal weg. Daar is Franzese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franzese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Garrido Behobide geeft een hoge lob. Schab kopt de bal weg. Daar is Kloss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloss geeft de bal voor. Franzese maakt een snoekduik en kopt de bal. Gordo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vásquez rent richting de bal. Wat een zware overtreding van de Meester ... Strafschop! Vásquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Franzese neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Baster - FormulaManager 0:1

15e minuut.
Paluchowski rent richting de bal. Paluchowski geeft een lange en hoge pass. Schab kopt de bal weg. Vásquez controleert de bal met de borst. Vásquez geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Rodríguez Baena geeft een lange en hoge pass. Inworp. Meisingset met een snelle inworp. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schab passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Koźmiński rent richting de bal. Schab geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tinoco de bal. Franzese rent richting de bal. Franzese draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Blondel speelt de bal door. Meisingset rent richting de bal. Meisingset probeert naar een medespeler te passen. Şərifov is nu in balbezit. Şərifov haalt uit met een fantastische trap. Gordo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese haalt uit met een fantastische trap. Gordo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Baster - FormulaManager 0:2

22e minuut.
Kloss rent richting de bal. Kloss passt de bal zonder na te denken. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Baster - FormulaManager 0:3

26e minuut.
Romanos rent richting de bal. Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Millet geeft een hoge lob. Meisingset geeft een hoge lob. Franzese is nu in balbezit. Gordo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Baster - FormulaManager 0:4

29e minuut.
Kloss passt de bal zonder na te denken. Şərifov is nu in balbezit. Şərifov probeert naar een medespeler te passen. Franzese rent richting de bal. Franzese haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco geeft een hoge lob. Meisingset speelt de bal door. Şərifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tinoco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meisingset met een snelle inworp. Schab rent richting de bal. Schab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Franzese heeft problemen om de bal te vangen. Garrido Behobide bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese verovert de bal door een tackle van achteren. Franzese draait met de bal, schiet en ... Gordo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Schab verovert de bal door een tackle van achteren. Schab met een sublieme pass. Meisingset is nu in balbezit. Meisingset geeft de bal voor. Franzese krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tinoco geeft een hoge lob. Meisingset rent richting de bal. Meisingset geeft een hoge lob. Vásquez rent richting de bal. Vásquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Şərifov onderschept slim de pass. Şərifov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garrido Behobide de bal. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese haalt uit met een fantastische trap. Gordo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Baster - FormulaManager 0:5

43e minuut.
Lafarga heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez de Eulate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lafarga raakt geblesseerd tijdens het duel. Lafarga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şərifov rent richting de bal. Franzese rent richting de bal. Franzese haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Schab is nu in balbezit. Schab geeft de bal voor. Franzese krijgt zijn hoofd ertegen. Gordo probeert wanhopig de bal te grijpen. Garrido Behobide verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kloss zal de hoekschop nemen. Franzese springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Baster 88%, FormulaManager 12%.
C.D. Baster - FormulaManager 0:5

49e minuut.
Schab onderschept slim de pass. Schab geeft een lange en hoge pass. Franzese rent richting de bal. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Baster - FormulaManager 0:6

52e minuut.
Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo probeert naar een medespeler te passen. Kloss kopt de bal weg. Daar is Vásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vásquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Schab geeft een lange en hoge pass. Franzese rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meisingset geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vásquez springt en kopt de bal. Gordo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Baster - FormulaManager 0:7

57e minuut.
Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset verovert de bal door een tackle van achteren. Meisingset speelt de bal door. Şərifov heeft problemen om de bal te vangen. Şərifov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Kloss speelt de bal door. Vásquez heeft problemen om de bal te vangen. Vásquez passt de bal in één keer door. Franzese rent richting de bal. Franzese haalt uit met een fantastische trap. Gordo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schab geeft een lange en hoge pass. Garrido Behobide heeft problemen om de bal te vangen. Şərifov is nu in balbezit. Şərifov schiet op doel. Gordo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Baster - FormulaManager 0:8

62e minuut.
Schab probeert naar een medespeler te passen. Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. Schab is nu in balbezit. Schab geeft de bal voor. Franzese maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kloss probeert naar een medespeler te passen. Vásquez rent richting de bal. Vásquez passt de bal in één keer door. Franzese rent richting de bal. Franzese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Baster - FormulaManager 0:9

67e minuut.
Millet geeft de bal voor. Vásquez controleert de bal met de borst. Paluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Schab speelt de bal door. Meisingset rent richting de bal. Meisingset probeert naar een medespeler te passen. Franzese rent richting de bal. Franzese haalt uit met een fantastische trap. Gordo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Schab onderschept slim de pass. Schab geeft de bal voor. Vásquez kan de bal niet met de borst controleren. Vásquez schiet op doel. Garrido Behobide probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kloss neemt de hoekschop. Şərifov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Álvarez de Eulate kopt de bal weg. Schab heeft problemen om de bal te vangen. Schab passt de bal in één keer door. Vásquez rent richting de bal. Vásquez draait met de bal, schiet en ... Gordo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
de Meester probeert naar een medespeler te passen. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński passt de bal met de wreef. Şərifov is nu in balbezit. Şərifov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kloss kopt de bal weg. Schab speelt de bal door. Blondel geeft een lange en hoge pass. Şərifov rent richting de bal. Şərifov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Schab is nu in balbezit. Schab speelt de bal door. Daar is Vásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vásquez schiet op doel. Gordo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Baster - FormulaManager 0:10

90e minuut.
Meisingset geeft de bal voor. Şərifov heeft problemen om de bal te vangen. Franzese rent richting de bal. Franzese schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Franzese is nu in balbezit. Franzese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Baster - FormulaManager 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Baster 82%, FormulaManager 18%.
C.D. Baster - FormulaManager 0:11