Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-25 19:15
  • Bekerwedstrijd: Schweizer Cup
  • Stadion: LocaFC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7999
St. Gallen Athletic CHROBRY_1946
SGA Tactiek S-FL-R
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
37.1 gemiddelde waardering 60.5
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Nogarol geeft een lange en hoge pass. Abächerli kopt de bal weg. Fras probeert de bal met de borst te controleren. Fras geeft een lange en hoge pass. Bach krijgt zijn hoofd ertegen. Pera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Burga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fras zal de hoekschop nemen. Bach krijgt zijn hoofd ertegen. Pera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - CHROBRY_1946 0:1

12e minuut.
Cuvillier verovert de bal door een tackle van achteren. Cuvillier passt de bal met de wreef. Kreijermaat met een sublieme pass. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. Pera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Cuvillier geeft de bal voor. Fras kopt de bal weg. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft een hoge lob. Bach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - CHROBRY_1946 0:2

28e minuut.
Kreijermaat met een snelle inworp. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch geeft de bal voor. Fras geeft de bal voor. Bach springt en kopt de bal. Pera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Fahrni speelt de bal door. Klungelig pakt Spinatsch de bal. Spinatsch speelt de bal door. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Imglück verovert de bal door een tackle van achteren. Fahrni onderschept slim de pass. Fahrni met een sublieme pass. Fras rent richting de bal. Fras schiet op doel. Pera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fras rent richting de bal. Fras geeft de bal voor. Bach maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - CHROBRY_1946 0:3

36e minuut.
Platt met een sublieme pass. Cuvillier speelt de bal door. Abächerli heeft problemen om de bal te vangen. Abächerli schiet op doel. Pera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kreijermaat met een sublieme pass. Fras is nu in balbezit. Fras met een sublieme pass. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kreijermaat kopt de bal weg. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch geeft een hoge lob. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft een lange en hoge pass. Pera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Gallen Athletic 85%, CHROBRY_1946 15%.
St. Gallen Athletic - CHROBRY_1946 0:3

46e minuut.
Bierli komt het veld opgelopen. Rouvenaz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fahrni speelt de bal door. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft een hoge lob. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Pera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - CHROBRY_1946 0:4

58e minuut.
Fahrni is nu in balbezit. Fahrni passt de bal zonder na te denken. Fras rent richting de bal. Fras schiet op doel. Pera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Burga geeft een hoge lob. Inworp. Fras met een snelle inworp. Fahrni rent richting de bal. Fahrni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pera met een sublieme pass. Kreijermaat kopt de bal weg. Barr verovert de bal door een tackle van achteren. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Grecescu is nu in balbezit. Rainer verovert de bal door een tackle van achteren. Rainer geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Pera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barr is nu in balbezit. Barr geeft een hoge lob. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bierli kopt de bal weg. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spinatsch rent richting de bal. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - CHROBRY_1946 0:5

79e minuut.
Yang rent richting de bal. Martínez Mina begaat een overtreding. Yang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fras kopt de bal weg. Bierli is nu in balbezit. Bierli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - CHROBRY_1946 0:6

81e minuut.
Pera met een sublieme pass. Saucedo kopt de bal weg. Kreijermaat met een sublieme pass. Spinatsch heeft problemen om de bal te vangen. Spinatsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cuvillier de bal. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barr is nu in balbezit. Rouvenaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - CHROBRY_1946 0:7

84e minuut.
Fahrni rent richting de bal. Fahrni speelt de bal door. Kreijermaat rent richting de bal. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ... Pera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Yang kopt de bal weg. Fahrni rent richting de bal. Fahrni passt de bal met de wreef. Fras is nu in balbezit. Fras schiet op doel. Pera bokst de bal weg. Klungelig pakt Burga de bal. Fras geeft een hoge lob. Rouvenaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - CHROBRY_1946 0:8

88e minuut.
Bierli speelt de bal door. Fras rent richting de bal. Fras geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - CHROBRY_1946 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Gallen Athletic 83%, CHROBRY_1946 17%.
St. Gallen Athletic - CHROBRY_1946 0:9