Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-23 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: florentiaviola Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11711
florentiaviola Bakklandet Ballklubb
Attacco Tactiek Høyt spill i fin
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
39.7 gemiddelde waardering 53.5
weak Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Daar is Reiersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiersen geeft een hoge lob. Severinsen controleert de bal met de borst. Severinsen schiet op doel. Defendente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Bakklandet Ballklubb 0:1

4e minuut.
Okagawa met een sublieme pass. Manaryan is nu in balbezit. Nistad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nistad naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Kolbjørnsen met een snelle inworp. Klungelig pakt Reiersen de bal. Reiersen passt de bal zonder na te denken. Kleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleveland geeft een lange en hoge pass. Defendente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Reiersen kopt de bal weg. Daar is Skoupý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen draait met de bal, schiet en ... Defendente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Bakklandet Ballklubb 0:2

25e minuut.
Reiersen onderschept slim de pass. Reiersen geeft de bal voor. Severinsen rent richting de bal. Severinsen schiet op doel. Defendente maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

44e minuut.
Klungelig pakt Giannelli de bal. Reiersen geeft een lange en hoge pass. Leuci is nu in balbezit. Severinsen verovert de bal door een tackle van achteren. Severinsen schiet op doel. Defendente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florentiaviola 68%, Bakklandet Ballklubb 32%.
florentiaviola - Bakklandet Ballklubb 0:2

49e minuut.
Vassetta verovert de bal door een tackle van achteren. Vassetta met een sublieme pass. Giannelli is nu in balbezit. Lunde verovert de bal door een tackle van achteren. Lunde haalt uit met een fantastische trap. Defendente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Klungelig pakt Giannelli de bal. Reiersen rent richting de bal. Reiersen passt de bal met de wreef. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen draait met de bal, schiet en ... Defendente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Skoupý de bal. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Bakklandet Ballklubb 0:3

60e minuut.
Okagawa probeert naar een medespeler te passen. Dogani heeft problemen om de bal te vangen. Severinsen onderschept slim de pass. Severinsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Bakklandet Ballklubb 0:4

66e minuut.
Lunde passt de bal zonder na te denken. Reiersen is nu in balbezit. Reiersen probeert naar een medespeler te passen. Severinsen rent richting de bal. Severinsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Bakklandet Ballklubb 0:5

67e minuut.
Lunde passt de bal zonder na te denken. Kolbjørnsen rent richting de bal. Kolbjørnsen passt de bal met de wreef. Kleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleveland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Bakklandet Ballklubb 0:6

71e minuut.
Osorio rent richting de bal. Osorio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kleveland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reiersen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Leuci geeft een hoge lob. Solhaug kopt de bal weg. Reiersen geeft een hoge lob. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. Defendente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Bakklandet Ballklubb 0:7

79e minuut.
Kleveland rent richting de bal. Kleveland geeft een lange en hoge pass. Severinsen rent richting de bal. Severinsen draait met de bal, schiet en ... Defendente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Bakklandet Ballklubb 0:8

84e minuut.
Inworp. Vassetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reiersen probeert naar een medespeler te passen. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Bakklandet Ballklubb 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florentiaviola 70%, Bakklandet Ballklubb 30%.
florentiaviola - Bakklandet Ballklubb 0:9