Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Севтополис
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5272
ФК Розова долина 1948 Levski_Forever
1 Tactiek safe
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten adequate
solid Passen adequate
average Verdedigen average


17e minuut.
Rangelov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaundjiev is nu in balbezit. Kaundjiev draait met de bal, schiet en ... Yakimov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Levski_Forever 1:0

23e minuut.
Årvik verovert de bal door een tackle van achteren. Årvik geeft een lange en hoge pass. Chakarov rent richting de bal. Chakarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Розова долина 1948 - Levski_Forever 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Розова долина 1948 56%, Levski_Forever 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Розова долина 1948 - Levski_Forever 1:1

47e minuut.
Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricciuto passt de bal met de wreef. Raichev is nu in balbezit. Chakarov onderschept slim de pass. Chakarov draait met de bal, schiet en ... Klekowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rangelov neemt de hoekschop. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov draait met de bal, schiet en ... Klekowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chakarov met een snelle inworp. Georgiev is nu in balbezit. Zabielski verovert de bal door een tackle van achteren. Zabielski schiet op doel. Klekowski bokst de bal weg. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. Klekowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski geeft een lange en hoge pass. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev verovert de bal door een tackle van achteren. Georgiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Levski_Forever 2:1

65e minuut.
Georgiev draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Zabielski trapt de bal weg. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Розова долина 1948 - Levski_Forever 2:2

76e minuut.
Konstantinov kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgiev met de inworp. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov schiet op doel. Klekowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chakarov rent richting de bal. Chakarov haalt uit met een fantastische trap. Klekowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Levski_Forever 2:3

80e minuut.
Kaundjiev verovert de bal door een tackle van achteren. Boëtius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev rent richting de bal. Boëtius verovert de bal door een tackle van achteren. Boëtius schiet op doel. Klekowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Boëtius passt de bal zonder na te denken. Yakimov rent richting de bal. Yakimov geeft een lange en hoge pass. Boëtius bereikt de bal nog maar net als eerste. Boëtius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boëtius is nu in balbezit. Boëtius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Levski_Forever 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Розова долина 1948 35%, Levski_Forever 65%.
ФК Розова долина 1948 - Levski_Forever 2:4