Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-23 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Seelengrill
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2539
FC Scheibenwischer Heida Bombers
young_crap Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 40.1
hopeless Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Honegger speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mertens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heuer is nu in balbezit. Heuer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fontana speelt de bal door. Noica rent richting de bal. Noica passt de bal zonder na te denken. Heuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heuer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:1

6e minuut.
Sorcinelli met een sublieme pass. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana probeert naar een medespeler te passen. Heuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heuer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fontana is nu in balbezit. Fontana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noica de bal. Noica haalt uit met een fantastische trap. Bickel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sorcinelli met een snelle inworp. Lama rent richting de bal. Mertens verovert de bal door een tackle van achteren. Mertens geeft een lange en hoge pass. Noica springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Honegger kopt de bal weg. Zienkowicz met een sublieme pass. Noica is nu in balbezit. Noica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:2

13e minuut.
Mertens met de inworp. Sorcinelli rent richting de bal. Uebersax maakt een afschuwelijke overtreding. Uebersax krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Globi geeft een lange en hoge pass. Van den Brande is nu in balbezit. Van den Brande probeert naar een medespeler te passen. Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica draait met de bal, schiet en ... Bickel bokst de bal weg. Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:3

15e minuut.
Zienkowicz passt de bal met de wreef. Fontana rent richting de bal. Fontana speelt de bal door. Noica is nu in balbezit. Noica draait met de bal, schiet en ... Bickel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Noica de bal. Noica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:4

18e minuut.
Globi geeft een lange en hoge pass. Jermini is nu in balbezit. Jermini geeft een hoge lob. Heuer rent richting de bal. Heuer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:5

22e minuut.
Escher kopt de bal weg. Bratwurst heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mertens neemt de hoekschop. Noica maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:6

23e minuut.
Honegger speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mertens neemt de hoekschop. Daar is Heuer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heuer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:7

24e minuut.
Honegger speelt de bal door. Klungelig pakt Uebersax de bal. Uebersax geeft de bal voor. Noica is nu in balbezit. Noica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zienkowicz passt de bal met de wreef. Fontana speelt de bal door. Klungelig pakt Noica de bal. Noica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:8

27e minuut.
Uebersax rent richting de bal. Uebersax passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Escher de bal. Heuer rent richting de bal. Heuer schiet op doel. Bickel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bickel probeert naar een medespeler te passen. Honegger speelt de bal door. Fontana speelt de bal door. Noica rent richting de bal. Noica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Uebersax geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sorcinelli de bal. Sorcinelli met een sublieme pass. Noica rent richting de bal. Noica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mertens kopt de bal weg. Zienkowicz is nu in balbezit. Zienkowicz probeert naar een medespeler te passen. Heuer rent richting de bal. Heuer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Van den Brande probeert de bal aan de voet te houden. Fontana speelt de bal door. Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica haalt uit met een fantastische trap. Bickel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Honegger kopt de bal weg. Fontana rent richting de bal. Fontana met een sublieme pass. Noica is nu in balbezit. Noica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zienkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zienkowicz probeert naar een medespeler te passen. Jermini rent richting de bal. Jermini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:9

40e minuut.
Klungelig pakt Honegger de bal. Honegger probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mertens zal de hoekschop nemen. Noica springt en kopt de bal. Bickel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zienkowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:10

44e minuut.
Uebersax geeft de bal voor. Oppliger kopt de bal weg. Noica rent richting de bal. Noica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Heuer is nu in balbezit. Heuer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 94%, Heida Bombers 6%.
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:11

46e minuut.
Heuer met een sublieme pass. Noica heeft problemen om de bal te vangen. Noica draait met de bal, schiet en ... Bickel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

48e minuut.
Jermini is nu in balbezit. Jermini met een sublieme pass. Heuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heuer schiet op doel. Bickel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:12

52e minuut.
Noica speelt de bal door. Jermini probeert naar een medespeler te passen. Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica haalt uit met een fantastische trap. Bickel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Zienkowicz rent richting de bal. Noica speelt de bal door. Heuer is nu in balbezit. Heuer haalt uit met een fantastische trap. Bickel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:13

56e minuut.
Wichser bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichser passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mertens neemt de hoekschop. Heuer maakt een snoekduik en kopt de bal. Bickel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:14

58e minuut.
Bickel trapt de bal weg van het doel. Sorcinelli kopt de bal weg. Daar is Noica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:15

62e minuut.
Escher trapt de bal weg van het doel. Sorcinelli rent richting de bal. Sorcinelli met een sublieme pass. Noica rent richting de bal. Noica schiet op doel. Bickel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Inworp. Mertens met een snelle inworp. Daar is Hänni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heuer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wichser geeft een hoge lob. Sorcinelli is nu in balbezit. Sorcinelli probeert naar een medespeler te passen. Jermini is nu in balbezit. Jermini schiet op doel. Bickel bokst de bal weg. Noica is nu in balbezit. Noica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:16

68e minuut.
Oppliger speelt de bal door. Klungelig pakt Honegger de bal. Honegger passt de bal zonder na te denken. Noica rent richting de bal. Noica draait met de bal, schiet en ... Bickel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Mertens met een sublieme pass. Jermini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jermini probeert naar een medespeler te passen. Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mertens met een sublieme pass. Jermini met een sublieme pass. Klungelig pakt Noica de bal. Noica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:17

80e minuut.
Dürst geeft een lange en hoge pass. Sorcinelli met een sublieme pass. Fontana probeert naar een medespeler te passen. Noica is nu in balbezit. Noica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Noica rent richting de bal. Noica geeft een hoge lob. Jermini kopt de bal weg. Noica rent richting de bal. Noica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Fontana kopt de bal weg. Noica rent richting de bal. Heuer rent richting de bal. Heuer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 93%, Heida Bombers 7%.
FC Scheibenwischer - Heida Bombers 0:18