Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-24 18:30
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Olimpico
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18831
Lazio_1900 FormulaManager
5-2-3_S8_v2 Tactiek 4-4-2 of
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
8 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
70.2 gemiddelde waardering 76.7
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen wonderbaarlijk
formidabel Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Estevan is nu in balbezit. Kyuranov maakt een afschuwelijke overtreding. Estevan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nitu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estevan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Estevan kan niet meer verder spelen. Franzese komt het veld opgelopen. Franzese legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Leonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonov passt de bal met de wreef. Özal rent richting de bal. Özal geeft een hoge lob. Chalbaud springt en kopt de bal. Zięba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Özal is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özal zal de hoekschop nemen. Franzese springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Özal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özal geeft een hoge lob. Bašanović heeft problemen om de bal te vangen. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Zięba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Leonov onderschept slim de pass. Inworp. Slavchev met de inworp. Galunov geeft de bal voor. Toscano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 64%, FormulaManager 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lazio_1900 - FormulaManager 0:0

46e minuut.
Bankov rent richting de bal. Nitu probeert naar een medespeler te passen. Özal is nu in balbezit. Özal geeft de bal voor. Franzese springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bankov speelt de bal door. Slavchev met een sublieme pass. Chalbaud probeert naar een medespeler te passen. Franzese is nu in balbezit. Franzese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Slavchev probeert naar een medespeler te passen. Galunov is nu in balbezit. Galunov passt de bal in één keer door. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza draait met de bal, schiet en ... Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Bankov onderschept slim de pass. Bankov met een sublieme pass. Slavchev speelt de bal door. Toscano is nu in balbezit. Toscano draait met de bal, schiet en ... Alves bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meisingset komt het veld opgelopen. Mitrikov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Leonov geeft een hoge lob. Franzese kopt de bal weg. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud schiet op doel. Zięba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - FormulaManager 0:1

78e minuut.
Beránek geeft de bal voor. Chalbaud is nu in balbezit. Bankov begaat een overtreding. Bankov krijgt een gele kaart. Chalbaud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beránek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chalbaud maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Galunov geeft een lange en hoge pass. Toscano is nu in balbezit. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza draait met de bal, schiet en ... Alves probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lazio_1900 - FormulaManager 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 58%, FormulaManager 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lazio_1900 - FormulaManager 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Meisingset passt de bal met de wreef. Denoncourt heeft problemen om de bal te vangen. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Peraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toscano rent richting de bal. Toscano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

102e minuut.
Meisingset probeert naar een medespeler te passen. Beránek rent richting de bal. Beránek passt de bal in één keer door. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Zięba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 55%, FormulaManager 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lazio_1900 - FormulaManager 1:1

117e minuut.
Nitu passt de bal met de wreef. Özal rent richting de bal. Koev maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 62%, FormulaManager 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lazio_1900 - FormulaManager 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Chalbaud zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - FormulaManager 1:2
---
Toscano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---
Özal legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Peraza neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lazio_1900 - FormulaManager 2:2
---
Franzese legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Zięba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
---
Galunov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Nitu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Novakov neemt zijn aanloop.
---
Beránek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - FormulaManager 2:3
---
Slavchev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lazio_1900 - FormulaManager 3:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. de la Rosa neemt zijn aanloop. Zięba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - FormulaManager 3:4
---
Mitrikov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Alves bokst de bal weg.
---