Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland U21 Venezuela U21
TW 442fjt2 Tactiek U21 442T
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
5 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
61.1 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Vivas probeert naar een medespeler te passen. Reizer is nu in balbezit. Reizer geeft een hoge lob. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Chiquillo geeft de bal voor. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo passt de bal in één keer door. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vivas verovert de bal door een tackle van achteren. Vivas geeft een lange en hoge pass. Wenzel kopt de bal weg. Oberberger rent richting de bal. Oberberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 34%, Venezuela U21 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deutschland U21 - Venezuela U21 0:0

46e minuut.
Mayerer is nu in balbezit. Mayerer passt de bal in één keer door. Oberberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberger haalt uit met een fantastische trap. Vera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Venezuela U21 1:0

57e minuut.
Piñate onderschept slim de pass. Melchisedech rent richting de bal. Melchisedech geeft een lange en hoge pass. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Vera bokst de bal weg.

59e minuut.
Vivas rent richting de bal. Faltynek verovert de bal door een tackle van achteren. Faltynek met een sublieme pass. Prudlik geeft een hoge lob. Wenzel rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Peppas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberberg komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Leitner komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Prudlik rent richting de bal. Prudlik probeert naar een medespeler te passen. Oberberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberg haalt uit met een fantastische trap. Vera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Venezuela U21 2:0

85e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Soto de bal. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Castillo speelt de bal door. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Reizer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 32%, Venezuela U21 68%.
Deutschland U21 - Venezuela U21 2:0