Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal U21 Tūnis U21
BIO433 Tactiek TUNIS 1
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 31.5
goed Schieten zwak
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


8e minuut.
Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj geeft een hoge lob. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Benhalima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Tūnis U21 1:0

15e minuut.
Samba Ba probeert de bal met de borst te controleren. Ben Nasr begaat een overtreding. Samba Ba raakt geblesseerd tijdens het duel. Sy met een snel genomen vrije trap. Amadou Tall maakt een snoekduik en kopt de bal. Benhalima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Zitoumi onderschept slim de pass. Samba Ba is nu in balbezit. Ben Nasr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Nasr krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Gaye is nu in balbezit. Gaye speelt de bal door. Fehik is nu in balbezit. Amadou Tall onderschept slim de pass. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Benhalima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Benhalima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Maliba geeft een hoge lob. Inworp. Gaye met de inworp. Amadou Tall probeert de bal met de borst te controleren. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Samba Ba passt de bal met de wreef. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj passt de bal in één keer door. Amadou Tall probeert de bal met de borst te controleren. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Elabasaniri geeft een hoge lob. Inworp. Samba Ba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. Benhalima bokst de bal weg.

45e minuut.
Gaye probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amadou Tall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadou Tall probeert naar een medespeler te passen. Mbodj rent richting de bal. Mbodj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 23%, Tūnis U21 77%.
Sénégal U21 - Tūnis U21 1:0

48e minuut.
Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbaye onderschept slim de pass. Mbaye geeft een lange en hoge pass. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mbodj passt de bal met de wreef. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zitoumi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Klungelig pakt Jaziri de bal. Sy rent richting de bal. Sy passt de bal in één keer door. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Benhalima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sagna komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Sy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sy geeft de bal voor. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Benhalima werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Tūnis U21 2:0

64e minuut.
Sy geeft een hoge lob. Mrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall verovert de bal door een tackle van achteren. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Tūnis U21 3:0

68e minuut.
Inworp. Laplace komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Samba Ba met een sublieme pass. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj geeft een lange en hoge pass. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ghazghazi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samba Ba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mbodj rent richting de bal. Mbodj draait met de bal, schiet en ... Benhalima bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Amadou Tall is nu in balbezit. Laplace rent richting de bal. Laplace geeft een lange en hoge pass. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mbodj is nu in balbezit. Mbodj geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Laplace de bal onder controle te krijgen. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba passt de bal in één keer door. Daar is Mbodj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbodj schiet op doel. Benhalima probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chouchane is nu in balbezit. Laplace onderschept slim de pass. Laplace speelt de bal door. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall schiet op doel. Benhalima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 19%, Tūnis U21 81%.
Sénégal U21 - Tūnis U21 3:0