Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal U21 Venezuela U21
bio532 Tactiek U21 4132ML
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Sy verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mea Vitali zal de hoekschop nemen. Rincón maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Salif Keita de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Venezuela U21 0:1

11e minuut.
Benaventte passt de bal met de wreef. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Finol raakt geblesseerd tijdens het duel. Rincón neemt de penalty, wat een uithaal! Sedu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Venezuela U21 0:2

20e minuut.
Bolles passt de bal met de wreef. Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali passt de bal zonder na te denken. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wague de bal. Finol rent richting de bal. Finol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mea Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Mea Vitali geeft een hoge lob. Finol kopt de bal weg. Rincón rent richting de bal. Rincón haalt uit met een fantastische trap. Sedu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Venezuela U21 0:3

25e minuut.
Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita geeft de bal voor. Inworp. Benaventte met de inworp. Chiquillo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Wague, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benaventte onderschept slim de pass. Benaventte geeft een lange en hoge pass. Rincón rent richting de bal. Rincón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre begaat een overtreding. Finol raakt geblesseerd tijdens het duel. Mea Vitali met een snel genomen vrije trap. Finol maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Sedu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bolles onderschept slim de pass. Bolles geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Latorre de bal. Rincón is nu in balbezit. Rincón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Sy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mea Vitali onderschept slim de pass. Mea Vitali passt de bal zonder na te denken. Finol is nu in balbezit. Finol draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Venezuela U21 0:4

39e minuut.
Mea Vitali passt de bal zonder na te denken. Chiquillo speelt de bal door. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol schiet op doel. Sedu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Venezuela U21 0:5

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dialiba komt het veld opgelopen. Landaeta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 71%, Venezuela U21 29%.
Sénégal U21 - Venezuela U21 0:5

52e minuut.
Chiquillo passt de bal in één keer door. Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali geeft de bal voor. Landaeta springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Doeltrap. Sagna komt het veld opgelopen. Mata komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Chiquillo onderschept slim de pass. Chiquillo passt de bal in één keer door. Medou is nu in balbezit. Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bolles verovert de bal door een tackle van achteren. Bolles speelt de bal door. Mata geeft een lange en hoge pass. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 60%, Venezuela U21 40%.
Sénégal U21 - Venezuela U21 0:5