Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
República Dominicana U21 Venezuela U21
loSientoAlienomo Tactiek ¯_(ツ)_¯
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
32.9 gemiddelde waardering 51.4
average Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Moya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estévez rent richting de bal. Rincón onderschept slim de pass. Rincón schiet op doel. Mesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bolles kopt de bal weg. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft een hoge lob. Rincón springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Rincón is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mea Vitali zal de hoekschop nemen. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen. Mesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Morales stond buitenspel. Makoun neemt vlug de vrije trap. Arias rent richting de bal. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rincón rent richting de bal. Rincón draait met de bal, schiet en ... Mesa bokst de bal weg.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mea Vitali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiquillo heeft problemen om de bal te vangen. Chiquillo geeft een hoge lob. Gallardo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mesa niet meer kan verder spelen. Alburquerque komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Makoun geeft de bal voor. Rincón kopt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Venezuela U21 0:1

35e minuut.
Linares passt de bal met de wreef. Moya probeert de bal aan de voet te houden. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Venezuela U21 0:2

36e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Gallardo kopt de bal weg. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles rent richting de bal. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Venezuela U21 0:3

38e minuut.
Estévez met een sublieme pass. Linares rent richting de bal. Gallardo begaat een overtreding. Gallardo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela geeft de bal voor. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Venezuela U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 78%, Venezuela U21 22%.
República Dominicana U21 - Venezuela U21 0:4

48e minuut.
Linares met de inworp. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles begaat een overtreding. Bolles krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Rincón rent richting de bal. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Venezuela U21 0:5

53e minuut.
Klungelig pakt Aguado de bal. Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali geeft de bal voor. Rincón springt en kopt de bal. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Mea Vitali geeft een lange en hoge pass. Castillo rent richting de bal. Castillo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Linares de bal onder controle te krijgen. Rincón maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Alburquerque probeert naar een medespeler te passen. Brizuela kopt de bal weg. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali geeft de bal voor. Rincón maakt een snoekduik en kopt de bal. Alburquerque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Venezuela U21 0:6

64e minuut.
Rincón is nu in balbezit. Mea Vitali geeft een lange en hoge pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Venezuela U21 0:7

68e minuut.
Aguado is nu in balbezit. Aguado met een sublieme pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Venezuela U21 0:8

72e minuut.
Bolles passt de bal zonder na te denken. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Mea Vitali geeft een hoge lob. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Rincón is nu in balbezit. Rincón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bolles geeft een lange en hoge pass. Gallardo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Moya ... Strafschop! Moya krijgt een gele kaart. Gallardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferrebús komt het veld opgelopen. Ribas komt het veld opgelopen. Gamboa komt het veld opgelopen. Ferrebús neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Venezuela U21 0:9

87e minuut.
Castillo geeft de bal voor. Ochoa kopt de bal weg. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquillo geeft de bal voor. Alburquerque bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 85%, Venezuela U21 15%.
República Dominicana U21 - Venezuela U21 0:9