Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 República Dominicana U21
U21 433 Tactiek loSientoAlienomo
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 35.2
formidable Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen average


2e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata speelt de bal door. Finol is nu in balbezit. Finol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - República Dominicana U21 1:0

4e minuut.
Bolles verovert de bal door een tackle van achteren. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta geeft een hoge lob. Daar is Moya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Mata met de inworp. Klungelig pakt Bolles de bal. Bolles geeft de bal voor. Finol krijgt zijn hoofd ertegen. Mesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado passt de bal in één keer door. Ochoa speelt de bal door. Landaeta rent richting de bal. Landaeta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Adán is nu in balbezit. Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas geeft een hoge lob. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finol is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Mata de bal. Ochoa rent richting de bal. Mata maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mata moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mata schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Landaeta kopt de bal weg. Estévez heeft problemen om de bal te vangen. Finol is nu in balbezit. Finol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Landaeta is nu in balbezit. Landaeta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Linares de bal onder controle te krijgen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jaspe is nu in balbezit. Jaspe probeert naar een medespeler te passen. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Landaeta rent richting de bal. Landaeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ribas geeft een lange en hoge pass. Estévez heeft problemen om de bal te vangen. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - República Dominicana U21 2:0

36e minuut.
Soto neemt vlug de vrije trap. Landaeta rent richting de bal. Landaeta geeft de bal voor. Gallardo springt en kopt de bal. Mesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - República Dominicana U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 20%, República Dominicana U21 80%.
Venezuela U21 - República Dominicana U21 3:0

47e minuut.
Bolles onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguado. Bolles raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ribas geeft een hoge lob. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol haalt uit met een fantastische trap. Mesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - República Dominicana U21 4:0

50e minuut.
Makoun komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bolles speelt de bal door. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun geeft een lange en hoge pass. Adán is nu in balbezit. Adán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - República Dominicana U21 4:1

55e minuut.
Makoun passt de bal in één keer door. Landaeta rent richting de bal. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Mesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Landaeta geeft de bal voor. Finol krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Moya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - República Dominicana U21 5:1

58e minuut.
Arias geeft een hoge lob. Makoun kan de bal niet met de borst controleren. Makoun probeert naar een medespeler te passen. Landaeta heeft problemen om de bal te vangen. Landaeta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - República Dominicana U21 6:1

69e minuut.
Buitenspel voor Morales. Goede buitenspelval van de verdediging. Ferrebús komt het veld opgelopen. Maurel komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Landaeta rent richting de bal. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - República Dominicana U21 7:1

84e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft de bal voor. Klungelig pakt Adán de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 30%, República Dominicana U21 70%.
Venezuela U21 - República Dominicana U21 7:1