Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tūnis U21 Venezuela U21
TUNIS 1 Tactiek ¯_(ツ)_¯
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
32.3 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata onderschept slim de pass. Mata speelt de bal door. Landaeta rent richting de bal. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Chouchane probeert de bal met de borst te controleren. Jaspe geeft een lange en hoge pass. Gallardo kopt de bal weg. Finol is nu in balbezit. Finol draait met de bal, schiet en ... Benhalima bokst de bal weg.

4e minuut.
Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata onderschept slim de pass. Mata geeft een hoge lob. Finol maakt een snoekduik en kopt de bal. Benhalima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:1

15e minuut.
Zitoumi geeft de bal voor. Rebolledo kopt de bal weg. Mata geeft een lange en hoge pass. Finol heeft problemen om de bal te vangen. Finol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Jaspe geeft een hoge lob. Mrad is nu in balbezit. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Benhalima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:2

31e minuut.
Soto met een sublieme pass. Jaspe is nu in balbezit. Jaspe speelt de bal door. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol draait met de bal, schiet en ... Paal! Benhalima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:3

36e minuut.
Jaspe verovert de bal door een tackle van achteren. Jaspe probeert naar een medespeler te passen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Benhalima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:4

38e minuut.
Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Delhoum. Goede buitenspelval van de verdediging. Soto neemt vlug de vrije trap. Finol rent richting de bal. Finol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata geeft de bal voor. Daar is Elabasaniri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finol rent richting de bal. Finol draait met de bal, schiet en ... Paal! Benhalima bokst de bal weg.

43e minuut.
Jaziri passt de bal met de wreef. Jaspe rent richting de bal. Jaspe passt de bal in één keer door. Finol is nu in balbezit. Finol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bolles kopt de bal weg. Elabasaniri heeft problemen om de bal te vangen. Mata met een sublieme pass. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta draait met de bal, schiet en ... Benhalima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ghazghazi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mata met de inworp. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Benhalima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis U21 80%, Venezuela U21 20%.
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:5

50e minuut.
Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo geeft een hoge lob. Jaspe kopt de bal weg. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Benhalima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Ben Nasr de bal onder controle te krijgen. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaziri speelt de bal door. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Benhalima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Fehik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe onderschept slim de pass. Jaspe passt de bal in één keer door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bolles passt de bal zonder na te denken. Jaspe rent richting de bal. Jaspe passt de bal zonder na te denken. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Finol rent richting de bal. Finol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallardo geeft de bal voor. Benhalima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fehik kan de bal niet met de borst controleren. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Benhalima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makoun komt het veld opgelopen. Amundaray komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata passt de bal met de wreef. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Benhalima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:6

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Finol stond buitenspel. Maurel komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zitoumi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaspe is nu in balbezit. Jaspe geeft de bal voor. Benhalima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:7

75e minuut.
Klungelig pakt Maliba de bal. Jaspe kopt de bal weg. Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol onderschept slim de pass. Finol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bolles geeft een lange en hoge pass. Finol is nu in balbezit. Finol passt de bal met de wreef. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:8

82e minuut.
Chouchane met de inworp. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:9

86e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Landaeta is nu in balbezit. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol haalt uit met een fantastische trap. Benhalima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:10

90e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mrad de bal. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Zitoumi onderschept slim de pass. Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe passt de bal met de wreef. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Benhalima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis U21 83%, Venezuela U21 17%.
Tūnis U21 - Venezuela U21 0:11