Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Australia U21 Venezuela U21
v2 Tactiek U21 442D
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.6 gemiddelde waardering 60.8
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Chiquillo passt de bal in één keer door. Castillo met een sublieme pass. Finol rent richting de bal. Finol schiet op doel. Ponting maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Finol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Venezuela U21 0:1

10e minuut.
Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Finol rent richting de bal. Finol schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chiquillo geeft een hoge lob. O`Donoghue rent richting de bal. Rincón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rincón krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rincón de bal. Rincón schiet op doel. Ponting maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bresciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquillo passt de bal in één keer door. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón schiet op doel. Ponting bokst de bal weg.

32e minuut.
Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali geeft een lange en hoge pass. Daar is Poutakidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
O`Donoghue geeft de bal voor. Inworp. Mea Vitali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo geeft de bal voor. Rincón krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bishop speelt de bal door. McConville heeft problemen om de bal te vangen. Fox rent richting de bal. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Australia U21 - Venezuela U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 53%, Venezuela U21 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Australia U21 - Venezuela U21 1:1

46e minuut.
Crampton komt het veld opgelopen. Marshall komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Inworp. Chiquillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fox is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallardo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Poutakidis is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo passt de bal in één keer door. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Marshall met de inworp. Castillo is nu in balbezit. Bishop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bishop krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bishop rent richting de bal. Castillo begaat een overtreding. Bishop raakt geblesseerd tijdens het duel. Gardiner komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bishop geeft een hoge lob. Daar is Fox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fox speelt de bal door. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton draait met de bal, schiet en ... Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Diggins is nu in balbezit. Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Whitley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Whitley is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 55%, Venezuela U21 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Australia U21 - Venezuela U21 1:1