Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
England U21 Sakartvelo U21
ENG-4-4-2-WW-WN Tactiek +
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 43.9
very good Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Iankoshvili de bal. Iankoshvili speelt de bal door. Sebiskveradze rent richting de bal. Sebiskveradze schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Robѕon kopt de bal weg. Osborn speelt de bal door. Klungelig pakt Rooney de bal. Rooney draait met de bal, schiet en ... Gvasalia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Sakartvelo U21 1:0

15e minuut.
Terry geeft een hoge lob. Robѕon probeert de bal met de borst te controleren. Robѕon met een sublieme pass. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney haalt uit met een fantastische trap. Gvasalia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Benrahma geeft een hoge lob. Iluridze kan de bal niet met de borst controleren. Rooney is nu in balbezit. Rooney schiet op doel. Gvasalia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Sakartvelo U21 2:0

19e minuut.
Nikolaishvili is nu in balbezit. Benrahma onderschept slim de pass. Benrahma met een sublieme pass. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Khotivari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osborn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benrahma geeft de bal voor. Rooney maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Osborn kopt de bal weg. Benrahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Benrahma geeft een hoge lob. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Sakartvelo U21 3:0

27e minuut.
Nikolaishvili geeft een hoge lob. Ward-Prowse kopt de bal weg. Osborn probeert naar een medespeler te passen. Murphy rent richting de bal. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Gvasalia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Knight geeft de bal voor. Sebiskveradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight onderschept slim de pass. Osborn rent richting de bal. Osborn geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rooney rent richting de bal. Rooney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Sakartvelo U21 4:0

31e minuut.
Benrahma speelt de bal door. Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon probeert naar een medespeler te passen. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Osborn met een snelle inworp. Sukhishvili is nu in balbezit. Benrahma verovert de bal door een tackle van achteren. Osborn geeft een lange en hoge pass. Rooney rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Khotivari is nu in balbezit. Murphy onderschept slim de pass. Rooney is nu in balbezit. Rooney haalt uit met een fantastische trap. Paal! Iluridze heeft problemen om de bal te vangen. Robѕon met een sublieme pass. Klungelig pakt Murphy de bal. Murphy draait met de bal, schiet en ... Gvasalia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Benrahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Benrahma passt de bal in één keer door. Robѕon geeft de bal voor. Iluridze probeert de bal met de borst te controleren. Rooney rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Sakartvelo U21 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England U21 37%, Sakartvelo U21 63%.
England U21 - Sakartvelo U21 5:0

46e minuut.
Benrahma probeert naar een medespeler te passen. Robѕon is nu in balbezit. Robѕon passt de bal met de wreef. Murphy rent richting de bal. Murphy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tvildiani komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Murphy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khotivari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murphy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carragher komt het veld opgelopen. Williams komt het veld opgelopen. Benrahma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Murphy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Buitenspel voor Rooney. Goede buitenspelval van de verdediging. Alli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Benrahma passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alli de bal. Alli met een sublieme pass. Murphy is nu in balbezit. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Tvildiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Williams rent richting de bal. Williams passt de bal in één keer door. Iankoshvili heeft problemen om de bal te vangen. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Iluridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Iluridze geeft de bal voor. Inworp. Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benrahma geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Kvinitadze komt het veld opgelopen. Okropiridze komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Benrahma verovert de bal door een tackle van achteren. Benrahma met een sublieme pass. Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon geeft de bal voor. Alli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England U21 44%, Sakartvelo U21 56%.
England U21 - Sakartvelo U21 5:0