Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chile U21 El Salvador U21
442 aer Tactiek la tranpa 22
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
48.7 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iglesias de bal. Mejia rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Loyola geeft een hoge lob. Hidalgo kopt de bal weg. Droguett rent richting de bal. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Iglesias geeft een hoge lob. Inworp. Adasme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villagrán geeft een lange en hoge pass. Hidalgo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile U21 - El Salvador U21 1:0

32e minuut.
Adasme is nu in balbezit. Adasme passt de bal in één keer door. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán schiet op doel. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Adasme met een sublieme pass. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán speelt de bal door. Droguett is nu in balbezit. Droguett geeft een hoge lob. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Droguett geeft de bal voor. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villagrán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hidalgo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Adasme probeert naar een medespeler te passen. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán geeft de bal voor. Droguett springt en kopt de bal. Alfaro bokst de bal weg.

41e minuut.
Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Mejia verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile U21 - El Salvador U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile U21 30%, El Salvador U21 70%.
Chile U21 - El Salvador U21 2:0

50e minuut.
Adasme verovert de bal door een tackle van achteren. Adasme speelt de bal door. Droguett bereikt de bal nog maar net als eerste. Droguett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile U21 - El Salvador U21 3:0

51e minuut.
Contreras controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Canales maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Flores onderschept slim de pass. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adasme rent richting de bal. Adasme geeft de bal voor. Villagrán rent richting de bal. Villagrán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quinteros komt het veld opgelopen. Cisternas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Villagrán rent richting de bal. Villagrán geeft de bal voor. Cisternas kopt de bal weg. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Aguilera geeft een lange en hoge pass. Paul rent richting de bal. Paul geeft de bal voor. Cisternas rent richting de bal. Cisternas schiet op doel. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile U21 - El Salvador U21 4:0

67e minuut.
Chávez geeft de bal voor. Torreti geeft een lange en hoge pass. Cisternas is nu in balbezit. Daar is Cisternas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisternas schiet op doel. Alfaro bokst de bal weg. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile U21 - El Salvador U21 5:0

68e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos geeft de bal voor. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas geeft een lange en hoge pass. Hidalgo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile U21 - El Salvador U21 6:0

71e minuut.
Cisternas is nu in balbezit. Cisternas passt de bal in één keer door. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Alfaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile U21 - El Salvador U21 7:0

71e minuut.
Pailamilla komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pailamilla met een snelle inworp. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán passt de bal zonder na te denken. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Flores trapt de bal weg van het doel. Villagrán kopt de bal weg. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft de bal voor. Inworp. Pailamilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villagrán geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Iglesias geeft een hoge lob. Pimentel controleert de bal met de borst. Adasme begaat een overtreding. Adasme krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mejia geeft de bal voor. Pailamilla rent richting de bal. Pailamilla geeft een hoge lob. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Adasme is nu in balbezit. Adasme geeft de bal voor. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile U21 32%, El Salvador U21 68%.
Chile U21 - El Salvador U21 7:0