Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nippon U21 Ghana U21
By Antos Tactiek maybe baby
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 32.1
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen matig
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Dogbe rent richting de bal. Shuto verovert de bal door een tackle van achteren. Shuto geeft de bal voor. Konno rent richting de bal. Konno schiet op doel. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Yoshizawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yoshizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshizawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Ghana U21 1:0

38e minuut.
Moriwaki rent richting de bal. Moriwaki geeft een hoge lob. Konno rent richting de bal. Konno haalt uit met een fantastische trap. Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Ghana U21 2:0

39e minuut.
Yoshizawa rent richting de bal. Amegbe is nu in balbezit. Yoshizawa verovert de bal door een tackle van achteren. Yoshizawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno geeft een lange en hoge pass. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Muhideen heeft problemen om de bal te vangen. Abe rent richting de bal. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno schiet op doel. Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Ghana U21 3:0

45e minuut.
Oguro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 47%, Ghana U21 53%.
Nippon U21 - Ghana U21 3:0

49e minuut.
Oguro geeft de bal voor. Moriwaki kopt de bal weg. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Ghana U21 4:0

54e minuut.
Yamane is nu in balbezit. Yamane geeft een hoge lob. Konno springt en kopt de bal. Abe rent richting de bal. Abe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Beteh is nu in balbezit. Moriwaki verovert de bal door een tackle van achteren. Moriwaki geeft een lange en hoge pass. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Yoshizawa rent richting de bal. Yoshizawa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abe de bal. Abe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - Ghana U21 5:0

64e minuut.
Dogbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriwaki verovert de bal door een tackle van achteren. Moriwaki met een sublieme pass. Konno rent richting de bal. Konno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhideen onderschept slim de pass. Abe verovert de bal door een tackle van achteren. Abe haalt uit met een fantastische trap. Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Abe onderschept slim de pass. Abe met een sublieme pass. Yamane met een sublieme pass. Yoshizawa is nu in balbezit. Yoshizawa haalt uit met een fantastische trap. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 47%, Ghana U21 53%.
Nippon U21 - Ghana U21 5:0