Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghana U21 Sverige U21
el Toro Ghana Tactiek ZlatanRonaldo
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
29.3 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten very good
average Passen very good
weak Verdedigen good


8e minuut.
Dagerlund passt de bal in één keer door. Sjögren met een sublieme pass. Muhideen verovert de bal door een tackle van achteren. Trosell is nu in balbezit. Trosell haalt uit met een fantastische trap. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orlando. Liljefors is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sjögren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trosell maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:1

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martinsson met een harde bal richting middenveld. Sjögren kopt de bal weg. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Wikander verovert de bal door een tackle van achteren. Wikander geeft een hoge lob. Trosell kopt de bal weg. Liljefors rent richting de bal. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Brown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trosell is nu in balbezit. Trosell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:2

34e minuut.
Amegbe verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Liljefors met de inworp. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund is nu in balbezit. Trosell is nu in balbezit. Trosell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Liljefors rent richting de bal. Liljefors geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adjovu de bal. Trosell rent richting de bal. Trosell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Declarcq rent richting de bal. Dagerlund onderschept slim de pass. Dagerlund passt de bal zonder na te denken. Trosell rent richting de bal. Trosell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund geeft een lange en hoge pass. Trosell rent richting de bal. Trosell draait met de bal, schiet en ... Brown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Sverige U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 56%, Sverige U21 44%.
Ghana U21 - Sverige U21 0:3

46e minuut.
Jakobsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beteh met een snelle inworp. Nanka-Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanka-Bruce haalt uit met een fantastische trap. Martinsson bokst de bal weg.

49e minuut.
Adjovu heeft problemen om de bal te vangen. Dagerlund rent richting de bal. Met opzet legt Adjovu zijn tegenspeler op de grond. Adjovu krijgt een gele kaart. Dagerlund is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tingström zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Liljefors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amegbe onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liljefors neemt de hoekschop. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kofie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofie passt de bal zonder na te denken. Dogbe speelt de bal door. Nanka-Bruce rent richting de bal. Nanka-Bruce haalt uit met een fantastische trap. Martinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Tingström kopt de bal weg. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund speelt de bal door. Trosell is nu in balbezit. Trosell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Koomson komt het veld opgelopen. Yahya komt het veld opgelopen. Inkoom komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Orlando geeft een lange en hoge pass. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors speelt de bal door. Trosell rent richting de bal. Trosell draait met de bal, schiet en ... Brown bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 65%, Sverige U21 35%.
Ghana U21 - Sverige U21 0:3