Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk U21 al-Jazā’ir U21
mang Tactiek MERGUEZ QQD
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 41.6
average Schieten good
weak Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Bendjedid passt de bal in één keer door. Drid is nu in balbezit. Drid geeft een lange en hoge pass. Natouri controleert de bal met de borst. Natouri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:1

5e minuut.
Kourichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourichi geeft de bal voor. Méniri speelt de bal door. Natouri is nu in balbezit. Natouri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cheng-Tea rent richting de bal. Drid onderschept slim de pass. Drid passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bendjedid de bal. Bendjedid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cheng-Tea trapt de bal weg. Ech-Chergui kopt de bal weg. Bendjedid is nu in balbezit. Bendjedid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tsun-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Seghiri rent richting de bal. Seghiri passt de bal in één keer door. Natouri heeft problemen om de bal te vangen. Natouri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:2

14e minuut.
Saïdoun speelt de bal door. Méniri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Méniri speelt de bal door. Natouri rent richting de bal. Natouri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Drid speelt de bal door. Bendjedid heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid verovert de bal door een tackle van achteren. Bendjedid geeft een hoge lob. Lee-Gui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:3

21e minuut.
Wang-Kwo passt de bal met de wreef. Wang-Kwo probeert naar een medespeler te passen. Bendjedid probeert naar een medespeler te passen. Natouri rent richting de bal. Natouri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méniri met de inworp. Ech-Chergui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Natouri de bal. Natouri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yong-Do probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Natouri is nu in balbezit. Natouri heeft problemen om de bal te vangen. Natouri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kourichi geeft de bal voor. Bendjedid springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Bum-Joon de bal onder controle te krijgen. Natouri is nu in balbezit. Natouri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:4

33e minuut.
Ech-Chergui probeert naar een medespeler te passen. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun met een sublieme pass. Natouri is nu in balbezit. Natouri haalt uit met een fantastische trap. Lee-Gui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ech-Chergui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ech-Chergui probeert naar een medespeler te passen. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid draait met de bal, schiet en ... Lee-Gui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:5

38e minuut.
Tsun-Do passt de bal met de wreef. Wang-Kwo speelt de bal door. Yang-Cheng heeft problemen om de bal te vangen. Natouri onderschept slim de pass. Natouri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bendjedid heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Tea rent richting de bal. Ech-Chergui verovert de bal door een tackle van achteren. Bendjedid is nu in balbezit. Bendjedid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Natouri kopt de bal weg. Ech-Chergui rent richting de bal. Yang-Cheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yang-Cheng krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bum-Joon geeft een hoge lob. Saïdoun kopt de bal weg. Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri haalt uit met een fantastische trap. Lee-Gui probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:6

44e minuut.
Bendjedid heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Tea rent richting de bal. Bendjedid verovert de bal door een tackle van achteren. Bendjedid haalt uit met een fantastische trap. Natouri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lee-Gui trapt de bal weg van het doel. Tsun-Do is nu in balbezit. Saïdoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsun-Do roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tsun-Do kan niet meer verder spelen. Amakato komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 80%, al-Jazā’ir U21 20%.
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:6

46e minuut.
Bencheikh komt het veld opgelopen. Akrour komt het veld opgelopen. Abdelkebir komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Méniri rent richting de bal. Méniri speelt de bal door. Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:7

54e minuut.
Drid met een sublieme pass. Akrour rent richting de bal. Akrour probeert naar een medespeler te passen. Natouri is nu in balbezit. Natouri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Abdelkebir probeert naar een medespeler te passen. Méniri rent richting de bal. Méniri speelt de bal door. Natouri rent richting de bal. Natouri schiet op doel. Lee-Gui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh schiet op doel. Lee-Gui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Natouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:8

62e minuut.
Drid heeft problemen om de bal te vangen. Drid passt de bal zonder na te denken. Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh haalt uit met een fantastische trap. Yong-Do probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Ziane onderschept slim de pass. Ziane geeft de bal voor. Daar is Wang-Kwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natouri rent richting de bal. Natouri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Méniri heeft problemen om de bal te vangen. Méniri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yang-Cheng de bal. Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:9

75e minuut.
Abdelkebir is nu in balbezit. Abdelkebir passt de bal zonder na te denken. Drid met een sublieme pass. Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh draait met de bal, schiet en ... Lee-Gui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:10

75e minuut.
Jee-Son speelt de bal door. Hwan-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bencheikh zijn tegenspeler op de grond. Bencheikh krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Drid is nu in balbezit. Drid geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wang-Kwo de bal. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kyu-Lin heeft problemen om de bal te vangen. Akrour met een sublieme pass. Drid heeft problemen om de bal te vangen. Drid probeert naar een medespeler te passen. Natouri is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Chellouche geeft een lange en hoge pass. Natouri kopt de bal weg. Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh schiet op doel. Lee-Gui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Daar is Hwan-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chellouche verovert de bal door een tackle van achteren. Chellouche met een sublieme pass. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Yang-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrour verovert de bal door een tackle van achteren. Akrour passt de bal zonder na te denken. Natouri is nu in balbezit. Natouri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Drid is nu in balbezit. Drid passt de bal in één keer door. Bencheikh heeft problemen om de bal te vangen. Bencheikh draait met de bal, schiet en ... Lee-Gui probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:11

89e minuut.
Amakato is nu in balbezit. Abdelkebir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelkebir speelt de bal door. Natouri rent richting de bal. Méniri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 78%, al-Jazā’ir U21 22%.
Daehan Minguk U21 - al-Jazā’ir U21 0:11