Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-08 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.028
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20465
how i met your mother Pizza & Pasta
v3 Tactiek Gambas e kutas
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Portela geeft een hoge lob. Rybkiewicz is nu in balbezit. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Cesnak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Pizza & Pasta 0:1

6e minuut.
Guano kopt de bal weg. Morales kan de bal niet met de borst controleren. Morales speelt de bal door. Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo haalt uit met een fantastische trap. Cesnak bokst de bal weg.

9e minuut.
Golc rent richting de bal. Cromwell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orahovac. Orahovac krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Biesicki is nu in balbezit. Biesicki passt de bal in één keer door. Daar is Prosec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prosec geeft een hoge lob. Cromwell krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Auanger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonzer probeert naar een medespeler te passen. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gonzer met een sublieme pass. Kuirinlahti verovert de bal door een tackle van achteren. Auanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Auanger geeft een hoge lob. Golc maakt een snoekduik en kopt de bal. Juelsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Inworp. Prosec met de inworp. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki passt de bal zonder na te denken. Gonzer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Di Fronzo de bal. Guano is nu in balbezit. Guano geeft een hoge lob. Cromwell is nu in balbezit. Cromwell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kuirinlahti rent richting de bal. Cromwell onderschept slim de pass. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cromwell onderschept slim de pass. Cromwell draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Gonzer is nu in balbezit. Gonzer passt de bal met de wreef. Golc is nu in balbezit. Golc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
how i met your mother - Pizza & Pasta 1:1

32e minuut.
Klungelig pakt Morales de bal. Morales met een sublieme pass. Portela met een sublieme pass. Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ilha rent richting de bal. Ilha geeft een lange en hoge pass. Cromwell kopt de bal weg. Golc is nu in balbezit. Golc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Gonzer verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzer probeert naar een medespeler te passen. Auanger rent richting de bal. Auanger geeft een lange en hoge pass. Cromwell springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Auanger kopt de bal weg. Vlaicu met een sublieme pass. Biesicki speelt de bal door. Prosec geeft een hoge lob. Cromwell maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Gonzer probeert de bal aan de voet te houden. Prosec bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosec met een sublieme pass. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Pálinkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reid de bal. Golc rent richting de bal. Golc draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 39%, Pizza & Pasta 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
how i met your mother - Pizza & Pasta 1:1

46e minuut.
Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela geeft de bal voor. Daar is Auanger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auanger geeft een hoge lob. Golc krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Di Fronzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilha rent richting de bal. Di Fronzo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Di Fronzo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Di Fronzo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ilha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łacina komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Cromwell rent richting de bal. Pálinkó begaat een overtreding. Cromwell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ilha met een snel genomen vrije trap. Cromwell springt en kopt de bal. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Prosec kopt de bal weg. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki passt de bal zonder na te denken. Cromwell is nu in balbezit. Cromwell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Golc de bal. Biesicki geeft een lange en hoge pass. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cromwell onderschept slim de pass. Cromwell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Łacina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ćmikiewicz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rybkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morales. Rybkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilha met een snel genomen vrije trap. Kuirinlahti kan de bal niet met de borst controleren. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cromwell de bal. Cromwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Pizza & Pasta 2:1

71e minuut.
Kuirinlahti geeft de bal voor. Gonzer heeft problemen om de bal te vangen. Gonzer passt de bal in één keer door. Golc rent richting de bal. Golc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Fradin geeft de bal voor. Pálinkó heeft problemen om de bal te vangen. Cromwell rent richting de bal. Cromwell draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Pizza & Pasta 3:1

86e minuut.
Gonzer rent richting de bal. Ćmikiewicz rent richting de bal. Ćmikiewicz geeft de bal voor. Cromwell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Pizza & Pasta 4:1

88e minuut.
Reid onderschept slim de pass. Cromwell is nu in balbezit. Reid begaat een overtreding. Reid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 30%, Pizza & Pasta 70%.
how i met your mother - Pizza & Pasta 4:1