Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ drink team06
Top Off Tactiek młoda
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 45.8
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Terlemez is nu in balbezit. Terlemez geeft de bal voor. Kołacki kopt de bal weg. Chańko is nu in balbezit. Chańko schiet op doel. Jakubowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Lipko geeft een lange en hoge pass. Daar is Iliescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysý schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lysý moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lysý schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Flis met een sublieme pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez geeft de bal voor. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Misztela de bal. Chevette Vermelho is nu in balbezit. Chevette Vermelho haalt uit met een fantastische trap. Preich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Borysewicz rent richting de bal. Skafarek onderschept slim de pass. Gualazzi begaat een overtreding. Gualazzi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Skafarek is nu in balbezit. Chevette Vermelho verovert de bal door een tackle van achteren. Chevette Vermelho passt de bal in één keer door. Lipko is nu in balbezit. Lipko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Dędek komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Borysewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chevette Vermelho de bal. Chevette Vermelho geeft een hoge lob. Lipko is nu in balbezit. Lipko haalt uit met een fantastische trap. Preich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Misztela geeft een hoge lob. Łudzik probeert de bal met de borst te controleren. Łudzik geeft een hoge lob. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko schiet op doel. Preich bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Skoneczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz geeft een lange en hoge pass. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Strzyga passt de bal zonder na te denken. Połomski heeft problemen om de bal te vangen. Misztela rent richting de bal. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - drink team06 1:0

38e minuut.
Lipko passt de bal zonder na te denken. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołacki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 44%, drink team06 56%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - drink team06 1:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Strzyga de bal onder controle te krijgen. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho passt de bal zonder na te denken. Iliescu rent richting de bal. Iliescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - drink team06 2:0

49e minuut.
Skafarek met een sublieme pass. Vindisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łudzik krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Iliescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Lipko de bal. Lipko passt de bal in één keer door. Chevette Vermelho is nu in balbezit. Chevette Vermelho haalt uit met een fantastische trap. Preich bokst de bal weg.

51e minuut.
Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz geeft een hoge lob. Kołacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gualazzi geeft de bal voor. Lipko krijgt zijn hoofd ertegen. Preich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dędek rent richting de bal. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - drink team06 3:0

57e minuut.
Borysewicz passt de bal in één keer door. Gualazzi is nu in balbezit. Gualazzi passt de bal met de wreef. Lipko is nu in balbezit. Lipko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Tomczyk komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Skoneczny onderschept slim de pass. Skoneczny passt de bal in één keer door. Chańko is nu in balbezit. Skafarek rent richting de bal. Skafarek schiet op doel. Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Tomczyk rent richting de bal. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu passt de bal met de wreef. Lipko rent richting de bal. Lipko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - drink team06 4:0

71e minuut.
Vindisch passt de bal met de wreef. Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. Lipko kopt de bal weg. Iliescu rent richting de bal. Iliescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - drink team06 5:0

72e minuut.
Iliescu geeft de bal voor. Lipko is nu in balbezit. Wysiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wysiecki krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Flis onderschept slim de pass. Flis geeft de bal voor. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho haalt uit met een fantastische trap. Preich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - drink team06 6:0

81e minuut.
Tomczyk is nu in balbezit. Iliescu onderschept slim de pass. Iliescu geeft een lange en hoge pass. Chevette Vermelho is nu in balbezit. Chevette Vermelho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 39%, drink team06 61%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - drink team06 6:0