Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-17 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: Gaetano Scirea
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 38989
SCSA Juventude F.C. u varvir fc 1983
532Classic Tactiek sperimental
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
68.2 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


12e minuut.
Chiancone probeert naar een medespeler te passen. Mányoki probeert naar een medespeler te passen. Ðức Anh rent richting de bal. Buitenweg onderschept slim de pass. Buitenweg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Lénárt onderschept slim de pass. Pusca is nu in balbezit. Pusca passt de bal met de wreef. Panzenböck is nu in balbezit. Panzenböck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Chiechi geeft een lange en hoge pass. Chiancone kopt de bal weg. Ðức Anh rent richting de bal. Panzenböck verovert de bal door een tackle van achteren. Panzenböck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Chiancone rent richting de bal. Chiancone geeft een hoge lob. Panzenböck is nu in balbezit. Panzenböck draait met de bal, schiet en ... Ulutürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Figueira is nu in balbezit. Figueira geeft een lange en hoge pass. Pusca geeft een lange en hoge pass. Panzenböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzenböck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ðức Anh probeert naar een medespeler te passen. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik passt de bal met de wreef. Daar is Kılınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kılınç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Mrkić de bal. Mrkić passt de bal zonder na te denken. Kłodkowski rent richting de bal. Kłodkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - u varvir fc 1983 0:1

43e minuut.
Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzenböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzenböck heeft problemen om de bal te vangen. Panzenböck schiet op doel. Ulutürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCSA Juventude F.C. - u varvir fc 1983 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 45%, u varvir fc 1983 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCSA Juventude F.C. - u varvir fc 1983 1:1

58e minuut.
Lénárt met een sublieme pass. Inworp. Mányoki met een snelle inworp. Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenweg draait met de bal, schiet en ... Ulutürk bokst de bal weg.

60e minuut.
Klungelig pakt Mrkić de bal. Mrkić met een sublieme pass. Funari rent richting de bal. Funari geeft een hoge lob. Kılınç springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - u varvir fc 1983 1:2

62e minuut.
Funari speelt de bal door. Chiechi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buitenweg de bal. Buitenweg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCSA Juventude F.C. - u varvir fc 1983 2:2

69e minuut.
Ðức Anh passt de bal zonder na te denken. Funari probeert naar een medespeler te passen. Chiechi heeft problemen om de bal te vangen. Kılınç onderschept slim de pass. Kılınç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Wolik verovert de bal door een tackle van achteren. Wolik passt de bal met de wreef. Kłodkowski rent richting de bal. Kłodkowski haalt uit met een fantastische trap. Mihalcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - u varvir fc 1983 2:3

83e minuut.
Gapiński geeft een lange en hoge pass. Pusca kan de bal niet met de borst controleren. Pusca probeert naar een medespeler te passen. Panzenböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzenböck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 55%, u varvir fc 1983 45%.
SCSA Juventude F.C. - u varvir fc 1983 2:3