Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paletstars De Taaie Tijgers
proef Tactiek 442HKII
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 62.9
good Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Jole geeft de bal voor. Szluga rent richting de bal. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - De Taaie Tijgers 0:1

13e minuut.
Łęczycki rent richting de bal. Wright is nu in balbezit. Wright geeft een hoge lob. Szluga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Yoğurtçu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason geeft een hoge lob. Bencun maakt een snoekduik en kopt de bal. Oślizło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Iordache is nu in balbezit. De Nul onderschept slim de pass. De Nul passt de bal in één keer door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Montenegro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szluga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Iordache is nu in balbezit. Iordache passt de bal zonder na te denken. Łęczycki probeert naar een medespeler te passen. Bencun rent richting de bal. Bencun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paletstars - De Taaie Tijgers 1:1

25e minuut.
Reid rent richting de bal. Reid geeft de bal voor. Daar is Autreve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szluga draait met de bal, schiet en ... Montenegro bokst de bal weg.

28e minuut.
Reid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iordache is nu in balbezit. Iordache passt de bal in één keer door. Bencun heeft problemen om de bal te vangen. Bencun draait met de bal, schiet en ... Oślizło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Paravati verovert de bal door een tackle van achteren. Balihodžić rent richting de bal. Balihodžić passt de bal in één keer door. Iordache heeft problemen om de bal te vangen. Iordache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Uglješa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wright geeft een hoge lob. Szluga springt en kopt de bal. Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - De Taaie Tijgers 1:2

36e minuut.
Łęczycki met een sublieme pass. Iordache rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Nul. Iordache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szweda komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Uglješa speelt de bal door. Klungelig pakt Sánchez de bal. Szluga rent richting de bal. Szluga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - De Taaie Tijgers 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 50%, De Taaie Tijgers 50%.
Paletstars - De Taaie Tijgers 1:3

48e minuut.
Yoğurtçu controleert de bal met de borst. Szluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yoğurtçu krijgt een gele kaart. Szluga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wright neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Montenegro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

53e minuut.
Bencun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Nul probeert naar een medespeler te passen. Reid rent richting de bal. Reid geeft een hoge lob. Sánchez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Krykwiński kopt de bal weg. Wright geeft de bal voor. Krykwiński kopt de bal weg. Daar is Balihodžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright geeft een lange en hoge pass. Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szluga is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wright passt de bal zonder na te denken. Sánchez rent richting de bal. Szluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szluga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Orrason is nu in balbezit. Wright onderschept slim de pass. Wright speelt de bal door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - De Taaie Tijgers 1:4

71e minuut.
Inworp. Uglješa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wright geeft een lange en hoge pass. Szluga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - De Taaie Tijgers 1:5

75e minuut.
Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Szluga is nu in balbezit. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - De Taaie Tijgers 1:6

79e minuut.
Krykwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reid rent richting de bal. Reid probeert naar een medespeler te passen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Orrason met een sublieme pass. Klungelig pakt Bencun de bal. Paravati begaat een overtreding. Bencun raakt geblesseerd tijdens het duel. Szweda wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kaznaferis onderschept slim de pass. Kaznaferis met een sublieme pass. Łęczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balihodžić rent richting de bal. Balihodžić probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 54%, De Taaie Tijgers 46%.
Paletstars - De Taaie Tijgers 1:6