Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Franconia Athen Zaubersturm
X-TRI 541 b Tactiek 5*3*2*Mod
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
65.9 gemiddelde waardering 64.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu geeft een lange en hoge pass. Thalwieser rent richting de bal. Thalwieser schiet op doel. Durand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - Zaubersturm 1:0

9e minuut.
Atencio passt de bal in één keer door. Ferreira Gabriel is nu in balbezit. Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira Gabriel is nu in balbezit. Ferreira Gabriel schiet op doel. Podlaski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Thalwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thalwieser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thalwieser legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Durand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - Zaubersturm 2:0

35e minuut.
Dumitraşcu speelt de bal door. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek speelt de bal door. Thalwieser rent richting de bal. Thalwieser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Dumitraşcu passt de bal in één keer door. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek passt de bal in één keer door. Thalwieser rent richting de bal. Thalwieser haalt uit met een fantastische trap. Durand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 47%, Zaubersturm 53%.
FC Franconia Athen - Zaubersturm 2:0

46e minuut.
Aichner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye geeft een hoge lob. Luperini controleert de bal met de borst. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Martinek probeert naar een medespeler te passen. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski geeft een lange en hoge pass. Thalwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalwieser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Cocoloş met een sublieme pass. Bursuc rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Luperini ... Strafschop! Bursuc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bursuc zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - Zaubersturm 2:1

55e minuut.
Martinek rent richting de bal. Venhammar onderschept slim de pass. Venhammar speelt de bal door. Thalwieser heeft problemen om de bal te vangen. Thalwieser schiet op doel. Durand bokst de bal weg.

56e minuut.
Ferreira Gabriel is nu in balbezit. Boury verovert de bal door een tackle van achteren. Boury geeft een hoge lob. Thalwieser is nu in balbezit. Thalwieser draait met de bal, schiet en ... Durand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumitraşcu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terveen komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahler komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sahler met een sublieme pass. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu passt de bal met de wreef. Aichner rent richting de bal. Aichner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chitic geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciesielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Ferreira Gabriel krijgt zijn hoofd ertegen. Podlaski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 50%, Zaubersturm 50%.
FC Franconia Athen - Zaubersturm 2:1