Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aufstieg 04 Torpedo Torfnase
Sturm Tactiek chancenlos
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Daubert onderschept slim de pass. Brechler onderschept slim de pass. Brechler geeft de bal voor. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daubert met een sublieme pass. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard met een sublieme pass. Queck bereikt de bal nog maar net als eerste. Queck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Queck kopt de bal weg. Worch rent richting de bal. Worch passt de bal zonder na te denken. Picard is nu in balbezit. Picard draait met de bal, schiet en ... Pieczara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Queck springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Worch probeert naar een medespeler te passen. Picard probeert de bal met de borst te controleren. Picard met een sublieme pass. Queck is nu in balbezit. Queck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chytroń heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Worch passt de bal in één keer door. Picard is nu in balbezit. Picard met een sublieme pass. Queck bereikt de bal nog maar net als eerste. Queck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Traplya bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrad onderschept slim de pass. Conrad passt de bal in één keer door. Picard rent richting de bal. Picard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aufstieg 04 60%, Torpedo Torfnase 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aufstieg 04 - Torpedo Torfnase 0:0

67e minuut.
Picard onderschept slim de pass. Picard probeert naar een medespeler te passen. Queck rent richting de bal. Queck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Picard passt de bal met de wreef. Arend bereikt de bal nog maar net als eerste. Worch begaat een overtreding. Worch krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mader passt de bal zonder na te denken. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger met een sublieme pass. Queck rent richting de bal. Queck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aufstieg 04 61%, Torpedo Torfnase 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aufstieg 04 - Torpedo Torfnase 0:0