Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra Amaron Maracaîbo FC
TN DH AH Tactiek 4-5-1 à 1 Ailier
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.4 gemiddelde waardering 68.3
excellent Schieten formidable
outstanding Passen formidable
solid Verdedigen outstanding


3e minuut.
Sázavský verovert de bal door een tackle van achteren. Sázavský geeft een hoge lob. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier geeft een lange en hoge pass. Barborinas kopt de bal weg. Charisis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Sázavský de bal onder controle te krijgen. Mäntyrinne met een sublieme pass. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier geeft een lange en hoge pass. Drummond krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Argentina rent richting de bal. Mäntyrinne onderschept slim de pass. Bosquier met een sublieme pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - Maracaîbo FC 0:1

22e minuut.
Mäntyrinne passt de bal zonder na te denken. Bosquier rent richting de bal. Bosquier passt de bal met de wreef. Daar is Drouet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drouet schiet op doel. Charisis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Drouet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Polereský de bal onder controle te krijgen. Mäntyrinne rent richting de bal. Mäntyrinne geeft een lange en hoge pass. Drummond krijgt zijn hoofd ertegen. Charisis bokst de bal weg.

30e minuut.
Mäntyrinne geeft de bal voor. Klungelig pakt Bosquier de bal. Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Drouet met een sublieme pass. Mäntyrinne is nu in balbezit. Mäntyrinne geeft de bal voor. Daar is Drummond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Padilha kopt de bal weg. Daar is Iscariotes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchiavello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Macchiavello krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mäntyrinne passt de bal met de wreef. Sázavský speelt de bal door. Mäntyrinne rent richting de bal. Mäntyrinne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 62%, Maracaîbo FC 38%.
Squadra Amaron - Maracaîbo FC 0:1

48e minuut.
Leśko verovert de bal door een tackle van achteren. Leśko passt de bal in één keer door. Bosquier rent richting de bal. Bosquier geeft de bal voor. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal. Charisis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken passt de bal in één keer door. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra Amaron - Maracaîbo FC 1:1

54e minuut.
de Oliveira Serra met een sublieme pass. Leśko probeert naar een medespeler te passen. Drouet is nu in balbezit. Drouet geeft een lange en hoge pass. Drummond springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mäntyrinne is nu in balbezit. Hamard verovert de bal door een tackle van achteren. Hamard geeft een lange en hoge pass. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Padilha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leśko. Padilha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bell met een snel genomen vrije trap. Ambrozik springt en kopt de bal. Lăzărescu bokst de bal weg.

64e minuut.
Vrancken passt de bal met de wreef. Balandino verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vrancken neemt de hoekschop. Ambrozik krijgt zijn hoofd ertegen. Lăzărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Góes onderschept slim de pass. Góes geeft een lange en hoge pass. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mäntyrinne passt de bal met de wreef. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier geeft een hoge lob. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. Charisis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Hamard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frater komt het veld opgelopen. Charisis trapt de bal weg. Vrancken kopt de bal weg. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik kan de bal niet met de borst controleren. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Mäntyrinne rent richting de bal. Mäntyrinne speelt de bal door. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ... Charisis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - Maracaîbo FC 1:2

89e minuut.
Vrancken rent richting de bal. Vrancken passt de bal in één keer door. Padilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilha geeft de bal voor. Gałeczka kopt de bal weg. Lăzărescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 48%, Maracaîbo FC 52%.
Squadra Amaron - Maracaîbo FC 1:2