Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF CF K
¿Campeón? Tactiek 1
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 54.3
excellent Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Cabeza speelt de bal door. Casacuberta is nu in balbezit. Pengő schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pengő naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Guerendiain met de inworp. Guyon met een sublieme pass. Anees bereikt de bal nog maar net als eerste. Anees geeft een lange en hoge pass. Stuhlfauth krijgt zijn hoofd ertegen. Machicado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - CF K 1:0

17e minuut.
Casacuberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościelny rent richting de bal. Kościelny geeft een lange en hoge pass. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Guerendiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerendiain geeft een lange en hoge pass. Botili rent richting de bal. Botili schiet op doel. Machicado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - CF K 2:0

23e minuut.
Anees geeft een hoge lob. Botili kopt de bal weg. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - CF K 3:0

28e minuut.
Kościelny onderschept slim de pass. Sedef geeft een lange en hoge pass. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - CF K 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 43%, CF K 57%.
Chiclana CF - CF K 4:0

50e minuut.
Sedef kopt de bal weg. Guerendiain probeert naar een medespeler te passen. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth geeft een hoge lob. Botili maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Botili geeft een hoge lob. Anees speelt de bal door. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ... Machicado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - CF K 5:0

61e minuut.
Debota passt de bal met de wreef. Orak is nu in balbezit. Orak geeft de bal voor. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Barczeski geeft een hoge lob. Guerendiain kopt de bal weg. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - CF K 6:0

73e minuut.
Casacuberta rent richting de bal. Kościelny verovert de bal door een tackle van achteren. Kościelny geeft de bal voor. Klungelig pakt Botili de bal. Botili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Oniṣoarã verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Guerendiain met de inworp. Anees kan de bal niet met de borst controleren. Anees geeft een lange en hoge pass. Machicado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Botili is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Orak kopt de bal weg. Daar is Cabeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anees geeft een lange en hoge pass. Botili is nu in balbezit. Botili haalt uit met een fantastische trap. Machicado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 40%, CF K 60%.
Chiclana CF - CF K 6:0