Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio E Maringá Na Pegada!!!
Maringá Tactiek Pra Cima Deles
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 61.3
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Daar is Almarales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micallef Stafrace bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumas geeft de bal voor. Palencia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Dumas probeert naar een medespeler te passen. Castaneda met een sublieme pass. Seehaus heeft problemen om de bal te vangen. Castaneda geeft een hoge lob. Palencia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Micallef Stafrace onderschept slim de pass. Micallef Stafrace probeert naar een medespeler te passen. Almarales rent richting de bal. Almarales draait met de bal, schiet en ... Broglio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Na Pegada!!! 1:0

25e minuut.
Brodnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seehaus is nu in balbezit. Seehaus speelt de bal door. Villar rent richting de bal. Villar haalt uit met een fantastische trap. Śmiałek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Seehaus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar is nu in balbezit. Villar draait met de bal, schiet en ... Śmiałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grêmio E Maringá - Na Pegada!!! 1:1

28e minuut.
Seehaus passt de bal in één keer door. Dumas rent richting de bal. Dumas passt de bal met de wreef. Seehaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Seehaus haalt uit met een fantastische trap. Śmiałek bokst de bal weg.

30e minuut.
Dumas speelt de bal door. Castaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaneda passt de bal zonder na te denken. Palencia rent richting de bal. Palencia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Seehaus onderschept slim de pass. Seehaus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palencia de bal. Palencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Na Pegada!!! 1:2

36e minuut.
Castaneda probeert naar een medespeler te passen. Trawka speelt de bal door. Dumas is nu in balbezit. Dumas geeft een hoge lob. Palencia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Villar is nu in balbezit. Villar passt de bal in één keer door. Castaneda probeert naar een medespeler te passen. Seehaus is nu in balbezit. Seehaus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 69%, Na Pegada!!! 31%.
Grêmio E Maringá - Na Pegada!!! 1:2

47e minuut.
Durbel geeft een hoge lob. Rojas met een sublieme pass. Daar is Dumas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumas geeft een hoge lob. Palencia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Na Pegada!!! 1:3

50e minuut.
Teska geeft een hoge lob. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón geeft een lange en hoge pass. Palencia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Rojas geeft een hoge lob. Wojtaszek is nu in balbezit. Dumas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Castaneda is nu in balbezit. Castaneda probeert naar een medespeler te passen. Durbel verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Seehaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seehaus haalt uit met een fantastische trap. Śmiałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Teska de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Na Pegada!!! 1:4

70e minuut.
Dorado komt het veld opgelopen. Abdul-Razim komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mondragón geeft de bal voor. Daar is Teska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia draait met de bal, schiet en ... Śmiałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Na Pegada!!! 1:5

73e minuut.
Klungelig pakt Labno de bal. Mamani probeert naar een medespeler te passen. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Palencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palencia schiet op doel. Śmiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Crouzet probeert naar een medespeler te passen. Almarales is nu in balbezit. Labno is nu in balbezit. Labno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Labno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brodnicki met de inworp. Crouzet probeert de bal met de borst te controleren. Castaneda probeert naar een medespeler te passen. Seehaus is nu in balbezit. Seehaus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Castaneda rent richting de bal. Castaneda probeert naar een medespeler te passen. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Seehaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Seehaus draait met de bal, schiet en ... Śmiałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mamani kopt de bal weg. Trawka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castaneda met een sublieme pass. Rojas geeft een lange en hoge pass. Palencia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Castaneda rent richting de bal. Castaneda geeft de bal voor. Durbel heeft problemen om de bal te vangen. Palencia rent richting de bal. Palencia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dorado is nu in balbezit. Trawka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castaneda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palencia springt en kopt de bal. Śmiałek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 76%, Na Pegada!!! 24%.
Grêmio E Maringá - Na Pegada!!! 1:5